share post

Nieuwe data bekend voor de opleiding newborn fotografie najaar 2016

August 11, 2018

Ollieschool is vanaf januari 2016 de eerste aanbieder van de hele wereld voor een echte opleiding voor newborn fotografie en het gaat niet lang meer duren voordat het eerste groepje van 4 studenten gaat afstuderen! Daar zijn wij natuurlijk super trots op!

Dit zijn de nieuwe data voor de newborn fotografie opleiding:

Voor wie?

Deze opleiding is geschikt voor fotografen die newborn fotografie willen leren, newborn fotografie willen toevoegen aan hun bedrijf, voor fotografen die hun eigen newborn fotografie naar een hoger level willen tillen of voor mensen die als (bij) beroep newbornfotograaf willen worden. Voorkennis van fotografie is een vereiste om te kunnen deelnemen. Daarnaast is een goede camera met 35 mm en/of 50mm 1.4 / 1.2 lens aan te raden of een 24-70mm 2.8 lens en een 100 mm macro 2.8 en Photoshop.

Voorafgaand aan deze opleiding is er een (telefonisch) toelatingsgesprek.

Het is een hele intensieve opleiding waarbij er veel inzet van je verwacht wordt. Je krijgt veel huiswerk en newborn fotografie opdrachten. De grote meerwaarde van deze opleiding is dat je niet alleen observeert, maar ook zelf actief deelneemt aan de lessen en veel zelf gaat oefenen thuis. Ik zorg voor modellen op de praktijkdagen waardoor je ook in de praktijk kan zien hoe ik fotografeer en alles kan met de 2 speciale poppen ook geoefend worden op de praktijkdagen. Ik ga met elke deelnemer ook 1 keer mee naar een eigen newbornshoot van jou, zodat je dan zelf gaat wrappen, poseren en fotograferen en ik je echt in de praktijk zeer handige persoonlijke tips en adviezen kan geven zodat je zelf leert en jezelf kan verbeteren door mijn handige praktische tips en adviezen.

Ik zoek zeer gemotiveerde deelnemers die bereid zijn alles te geven om zichzelf te ontwikkelen. Deelnemers die bereid zijn om voor 200% voor newborn fotografie te gaan. Ik heb binnen een korte tijd een succesvolle newborn fotografie onderneming opgezet. Hoe ik dat gedaan heb, deel ik hier met jullie. Je portfolio van nu en je portfolio na afloop van deze opleiding zal een wereld van verschil gaan zijn. Hierdoor ga je steeds betere klanten aantrekken die bereid zijn om te investeren in jouw werk zodat je er ook goed van kan gaan leven. Ik train je door deze maanden heen en ik leer je die specifieke vaardigheden die nodig zijn om een hele goede newborn fotograaf te worden. Ik ga je helpen om het allerbeste in jou naar boven te halen. Je sluit af met een Assessment en je krijgt een certificaat van deelname van deze opleiding.

Dag 1
Introductie Newborn Fotografie:

– Technische aspect newborn fotografie
– Veiligheid
– Specialistische medische kennis die nodig is over een Newborn baby
– Omgang met ouders
– Basisuitrusting Newborn fotograaf
– Hoe zet ik mijn set op?
– Hoe krijg ik de baby in slaap , tips en trucjes
– omgang ouders
– Styling
– Wrap technieken
– Verschillende poses, moeilijkheden van de poses
– Wat is een handige workflow?
– Natuurlijk Licht, compositie en camera techniek (sluitertijd/diafragma/iso)
– Verschillende Poses
– Newborn model komt langs in de middag

Dag 2:
Praktijkdag met meerdere newborn modellen.
– Natuurlijk licht
– Workflow
– Verschillende Poses: props en beanbag poses

Dag 3:
Praktijkdag met meerdere newborn modellen
– Oefenen styling
– Oefenen wrappen (pop)
– Newborns fotograferen
– Poses met ouders en broertjes/zusjes

Dag 4:
Bewerking photoshop: Alle trucjes die nodig zijn om je newborn foto’s prachtig te bewerken.

Dag 5:
Bedrijfsvoering: Wie ben jij als merk, logo, marketing, marketingplan schrijven voor het aankomende jaar, branding, website vernieuwen, ondernemersplan herschrijven/maken

Dag 6: Praktijkdag met modellen om alles nog te herhalen en knelpunten te bespreken.

Dag 7 : Afstuderen

De opleiding:

6 intensieve trainingsdagen en 1 afstudeerdag van 10:00 tot 15:30 inclusief 4 dagen met newborn modellen, hiernaast ook 1 individuele dag mee met jouw eigen shoot en een follow up middag.
Klein klasje van 2 -6 personen
Je leert hier alles wat nodig is om een goede newborn fotografie onderneming op te zetten, zeer gerichte informatie die je gelijk kan gebruiken.
Huiswerkopdrachten
250 euro shoptegoed bij From Ollie with Love en levenslange korting van 20% bij From Ollie with Love
Speciaal besloten FB groep van je eigen klas zodat je na afloop ook nog die ondersteuning kan vragen aan je klasgenoten en aan mij.
Drankjes & Lunch
Luxe Handboek Newborn fotografie
Bewijs van deelname/certificaat

De kosten bedragen 2995 euro incl. BTW euro voor de gehele opleiding.
In overleg kan er een betaalplan afgesproken worden om in 10 termijnen te betalen.

Locatie: Krimpen aan den IJssel

Data najaar:

3 september
15 oktober
12 november
17 december
21 januari
18 februari
18 maart afstuderen

Inschrijven: www.ollieschool.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In