meer info over fast newborn academy?

Super leuk dat je op mijn Ollieschool komt kijken. Ik ben Brenda Olie, beroepsfotograaf en in 2013 afgestudeerd aan de fotovakschool. In mijn verleden ben ik jaren werkzaam geweest als pedagogisch medewerker, jeugdhulpverlener en docent. Ik heb hierdoor veel ervaring in het coachen, trainen en anderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Ik weet precies hoe je snel en daadkrachtig tot dat punt moet komen. Dit pad heb ik namelijk zelf ook bewandeld toen ik mijn oude leven achter mij liet. Ik weet hoe het voelt, de angst en twijfel om je baan op te zeggen om je passie te gaan leven. Je omgeving die hoofdschuddend zegt, maar daar kan je toch niet van leven? Yep. Been there, done that. Trust me.


Ik ben Brenda Olie en mijn missie is om het beste uit jou te halen!

Over mij.

Welkom!

mijn verhaal

Hoe het allemaal begon? Ik kwam eind 2012 newborn fotografie tegen en mijn hart ging weer open.

Ik weet nog goed hoe sterk ik voelde dat ik DIT moest gaan doen met mijn leven. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling. Want als je eenmaal gaat doen wat voor JOU is weggelegd in het leven en dus echt op je pad beland, krijg je het ene cadeautje na het andere cadeautje op je pad geworpen.

Tot juli 2013, toen werd ik onverwachts snoeihard geraakt door een burnout. Heftig en life changing! Ik besloot tegen alle adviezen in, het roer om te gooien en te luisteren naar de stem in mijn hart.

Ik koos voor een onbekend ondernemerspad na 15 jaar loondienst en dit was de engste maar beste beslissing van mijn leven :)

 Ik kreeg als bonus ook nog eens Tam op mijn pad. Hij was diegene die mijn fotografie website ging maken in 2013 en in 2015 kregen wij een relatie.

Mijn kinderwens was groot en ik was dan ook heel blij dat Tam daar helemaal voor open stond. We kregen het helaas niet cadeau. Na 3 verdrietige miskramen bleef ik toch vertrouwen houden in een goede afloop. Gelukkig gebeurde dit ook. Levi werd in juli 2018 geboren en een paar maanden later werd ik zwanger van onze dochter Nila. Ongelofelijk. :)
 Ik voel mij elke dag weer dankbaar. Dankbaar omdat ik mijn passie leef en ik mijn leven met hun mag delen!

Ik weet welke angsten ik heb moet overwinnen om hier te komen. Je hebt maar 1 leven. Make it count!

Met zeer veel liefde, passie en enorme gedrevenheid heb ik mijn eigen fotografie onderneming vanaf de grond opgebouwd en in korte tijd tot een succes gemaakt. Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Vanaf januari 2014 geef ik bijna wekelijks workshops newborn fotografie. Ik heb al vele succesvolle fotografen uit Nederland en België mogen opleiden & coachen in dit prachtige vak. Of je nou een beginner bent of een pro: mijn doel is altijd om het beste uit elke deelnemer te halen. 

Liefs Brenda

Wil jij ook vol passie en met liefde voor newborns leren fotograferen? Wees welkom! 

Welkom bij Ollieschool!

Confucius

" Choose a job that you like, and you will never have to work
a day in your life".

Samen met Tam heb ik Studio Management voor fotografen opgezet. In dit software systeem zitten alle belangrijke digitale processen voor fotografen achter 1 login. Je hebt hier klantbeheer, digitale contracten maken, facturen, slideshows & digitale albums ontwerpen. We hebben ook een speciaal klantportaal met een kiessysteem waardoor jouw klanten makkelijk hun keuze kunnen doorgeven en eventueel kunnen gelijk betalen via Ideal. Handig!

Studio Management

Naast mijn fotografie heb ik ook een eigen ontworpen canvas backdrop collectie die ik gebruik tijdens al mijn shoots. Deze unieke backdrops zijn alleen te koop voor mijn Ollieschool deelnemers. Ze staan op een geheime site waar je alleen het wachtwoord van krijgt als je ooit bij mij bent geweest voor een workshop, opleiding of online training. Indien jij dat bent geweest in het verleden en nog geen toegang hebt? Stuur even een mailtje voor toegang mail@ollieschool.nl


.

Brenda Olie Backdrops

- Ik heb iets met Azië. 
- Mijn favo eten is sushi en dan vooral geflambeerde zalm 
- Ik heb zowel een HBO als WO diploma op zak, maar ik ben veel gelukkiger in mijn eigen creatieve bubbel.
- Dol op katten, mijn 2 kattenschatjes zijn er helaas nu niet meer. Ik ben Tam aan het overtuigen om weer een katje te nemen. Lukt nog niet. Hij is anti kattenhaar (zoals de meeste mannen;)
- Ik ben chaotisch en altijd iets kwijt (Daarom heeft Tam Studio management voor mij gebouwd)
- Wij slapen thuis elke nacht met zijn 4tjes in onze grote slaapkamer. Dit is niet helemaal gebruikelijk in deze westerse wereld, maar wij vinden het allemaal heel gezellig :) 
- Ik geloof heilig in goede positieve energie, geven en dankbaar zijn
- Ik ging van 10 jaar lang 3 hoog wonen in Rotterdam, met een douche in een kast & maar 1 gaskachel, naar een koophuis in een landelijk dorpje met vrij met uitzicht op bomen en water. Ik heb nog steeds elke dag vakantiegevoel in mijn eigen tuin :)

Persoonlijke weetjes