Groeien als onderneemster : Hogere winst met minder shoots en de leukste klanten

Gevorderde Fotograaf

Jij beheerst het fotografie vak inmiddels al  goed. Je weet wat je kan en het loopt best lekker. Je krijgt regelmatig aanvragen, maar toch zijn er ook nog periodes dat het een stuk rustiger is dan dat je zou willen.

 Van de aanvragen die je krijgt, hoor je regelmatig niks meer en boeken ze jou uiteindelijk niet bij jou. Je begrijpt niet zo goed wat je nu fout doet. 

Ondernemen doe je vooral op gevoel. Een duidelijk strategisch plan ontbreekt nog en je voelt aan alles dat je omzet en kansen laten liggen. 

Jij hebt al wel een beetje omzet, maar je wilt  graag een hogere omzet (en winst!) en goed kunnen leven van de fotografie!

Het Liefste met een paar leuke shoots met jouw ideale klant  voor een goed bedrag & genoeg vrije tijd om aan jezelf te besteden of je gezin.
Yep Ik weet hoe! En aan welke knoppen je kan draaien om alles weer te laten stromen! :)

— neldon mandela

“There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the one you are capable of living.”

Je krijgt wel aanvragen, maar ze boeken je niet altijd.
In dit "Endless Bookings" 6 weken online programma leer ik jou heel praktisch wat ik heb gedaan dat 95% van mijn aanvragen daadwerkelijk omgezet worden in een boekingen. Ik geef je niet alleen wetenschappelijk bewezen technieken, maar ook een nieuwe geheime methode die jou na afloop kan gaan onderscheiden van de rest. Let's step up this game ;) 

Endless bookings

6 weken LIVE programma start eind mei

Je hebt eigenlijk al een tijdje dezelfde prijslijst en pakket staan maar je zou eigenlijk wel je aanbod anders willen gaan inrichten. Je hoort iedereen altijd over IPS (in person sale) maar van die gladde salespraatjes krijg je al de kriebels. 
wat als ik jou vertel dat er meerdere wegen naar een hogere omzet (en winst) leiden? In deze 6 weken ga jij aan de slag met jouw unieke aanbod en na 6 weken staat er een geheel nieuw vernieuwd aanbod die jij vol liefde en trots kan "verkopen" aan jouw ideale klant.

Confidant Cash

6 weken live programma

NICOLE TILLIE FOTOGRAFIE

" Een beter coach/docent had ik niet kunnen krijgen.. Je bent een voorbeeld een inspirator, een geweldig lief mens!
Maar bovenal iemand die alles met zoveel liefde, inzet, passie en doorzettingsvermogen aanpakt. Mij motiveert om het allerbeste in mezelf naar boven te halen en elke dag opnieuw mij laat inzien dat dromen uit kunnen komen door er keihard voor te werken"!"

Waar de beste fotografen kunnen ontwikkelen, leren & groeien

Exclusive Photographers Club

Het 9 maanden online coaching traject voor de ambitieuze fotograaf die kwaliteit verkiest boven kwantiteit.

Brenda Olie in de pers