share post

Newborn Special

August 11, 2018

Alles wordt besproken en jij kan ook gelijk alles toepassen in de praktijk. Ik laat je zien hoe je moet poseren en ik geef duidelijke instructies waar je precies moet staan en hoe de camera gekanteld moet worden. De hoek van je foto is essentieel. Ik heb geen geheimen en deel zoveel mogelijk met je zodat je kan groeien! We gaan het hebben over besdrijfsvoering en uiteraard ga ik ook wat foto’s bewerken zodat je kan zien welke stappen ik daarvoor neem. Kijk eens wat kanjers er langskwamen:

Newborn Fotografie Special

Overal zie je filmpjes en workshops en zie je hoe anderen het doen. En ja. Het ziet er altijd zo gemakkelijk uit daar. Maar als je dan eenmaal zelf met een spugende, huilende newborn en gestreste ouders in een snikhete kamer staat, is het toch even een hele andere realiteit… Hoe zat het met dat wrappen? en hoe krijg ik dat mooie zachte licht ook al weer? Help! Waarom slaapt mijn newborn niet? Als je thuis komt en je kijkt naar je beelden, heb je blije klanten, maar baal je er zelf van omdat je zoveel in je hoofd had en je toch weer voor je eigen “veilige” workflow bent gegaan. Herkenbaar?

Ik kan jou helpen.

In deze 2 daagse newborn fotografie Special krijgen fotografen alle informatie die nodig is om ALLES te leren over newborn fotografie. Deze workshop is met behulp van meerdere newborn modellen. Theorie en praktijk worden goed afgewisseld. Deze workshop is geschikt voor alle newborn fotografen die hun werk naar een hoger level willen tillen. Hoe creëer je prachtige zachte dromerige beelden? Ik laat jullie zien hoe ik fotografeer en poseer, maar jullie gaan hier niet alleen kijken, maar ook mee oefenen met behulp van 2 reborn poppen. We gaan specifieke vaardigheden trainen die nodig zijn bij newborn fotografie.

We gaan het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en ook gelijk oefenen met het licht, zodat je straks zelf ook weet hoe je het moet doen als je er weer alleen voor staat. Je gaat zelf stylen en warpen. Ik laat een handige workflow zien, verschillende set ups en poses. Ik ga bewerken in photoshop en daarnaast gaan we het uitvoerig hebben over marketing en hoe je je klanten kan binnen krijgen.

Inhoud:

– Werken met natuurlijk licht
– Belichtingstechnieken
– Veiligheid
– Specialistische medische kennis die nodig is over een Newborn baby
– Omgang met ouders
– Basisuitrusting Newborn fotograaf
– Hoe krijg ik de baby in slaap , tips en truuks
– Styling
– Verschillende wrap technieken
– Beanbag poses
– Poses in props, zowel op de buik als op de rug
– Poses met ouders
– Poses met broertje en zusjes
– Moeilijkheden van de poses
– Trucjes om de newborn zo min mogelijk te verplaatsen maar wel zoveel mogelijk variatie aan te brengen voor je klanten
– Wat is een handige workflow?
– Camera techniek (sluitertijd/diafragma/iso)
– Vanaf welke hoek kan je het beste fotograferen bij welke pose?
– Diverse creatieve set ups en poses, werken met bloemen.
– Photoshop en Raw technieken: bewerken van je bestanden
– Prijsbepaling
– Welke producten zijn het beste?
– Wat moet er allemaal op je website staan?
– Branding
– Marketing
– Social media

Kortom: Alles wat je moet weten over newborn fotografie komt hier aan bod.

Deze 2 dagen gaan afgewisseld worden met kijken maar ook zelf de vaardigheden gaan trainen. Je moet het VOELEN om de handeling zelf goed uit te kunnen voeren. Je krijgt een schriftelijk persoonlijke portfolio review: 5 foto’s inbrengen in een werkstuk die je van te voren instuurt, zodat je heel specifiek ook schriftelijk tips krijgt gezien jouw niveau en werkwijze.

Kortom: een moderne vernieuwde werkwijze om er alles aan te doen om je te laten groeien als newborn fotograaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In