share post

Nieuwe workshop online!!

August 11, 2018

Ik maak geen foto’s deze dag, jij maakt alle foto’s en ik help jou om goed te poseren en wrappen. Deze foto’s mag je wel voor eigen portfolio gebruiken. Je hebt ze tenslotte zelf geposeerd en gestyled (met een beetje hulp van mij ;).

Moeite met de kinpose in de hoge prop? Ik kan je helpen! 🙂

Ontzettend leerzaam!

Deze individuele workshop wordt helemaal op jouw wens en niveau afgestemd. Alle punten komen aan bod. Van poseren, tot wrappen, stukje bedrijfsvoering een photoshop bewerking. Samen kijken we naar jouw onderneming en geef ik je persoonlijke gerichte adviezen hoe je nog beter kan worden. Ik geef je hele praktische handige tips mee om je workflow te versnellen. Na afloop van de shoot heb ik mijn laptop bij mij en zal ik een foto van jou bewerken zoals ik dat zou doen, zodat je precies ziet wat mijn bewerk proces is. Hierna ga je dat na doen, waar ik bij zit, zodat je precies zelf ook kan voelen en zien welke stappen je moet zetten om een mooie bewerking te krijgen.

Voor wie is deze workshop geschikt? Voor elke fotograaf die zijn newbornfotografie naar een hoger level wil gaan tillen. Belangrijk is dat je wel een basiskennis hebt van fotografie. Twijfel je of je het aankan? Volg anders eerst de basis fotografie module. Voorkennis van fotografie is een vereiste, je moet goed weten wat diafragma, sluitertijd en ISO is en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Daarnaast is het handig om een goede camera te hebben met een lichtsterke lens. (Bijv de 35 mm 1.4 of de 50 mm 1.4 of de 24-70 mm 2.8) en uiteraard moet je ook zelf voldoende stylingspullen hebben om te kunnen shooten natuurlijk. Evenetueel kan ik vanuit de webshop www.fromolliewithlove.nl wat leuke setjes (tegen betaling) voor je meenemen waar je dan gelijk mee aan de slag kan!

Voorwaarde: Jij regelt het newborn model. Je kan aangeven dat ik erbij ben om je les te geven tijdens de shoot.

Duur: 10:00-15:00
Op locatie bij jou!

EXTRA:
– Inclusief leuke giftset ‘From Ollie with Love’
– Inclusief Handboek Newborn Fotografie door Brenda Olie

KOSTEN:
– 1250 euro incl BTW (incl 100 km reiskosten, boven de 100 km reiskosten= 0.30 cent per km)
– De datum spreken we af in overleg op een doordeweekse dag.
– Eerdere workshopdeelnemers van Brenda Olie/Ollieschool ontvangen 10% korting bij een (vervolg) workshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In