share post

*** Nieuwe opleiding tot newborn, baby en zwangerschapsfotograaf ***

March 11, 2019

Dit gaat betekenen dat de individuele opleiding wegens de enorme drukte er helemaal uit gaat en je alleen nog kan inschrijven voor de groepsopleiding.

***NIEUW***

Opleiding tot newborn/ baby/ zwangerschapsfotograaf

Sta jij op het punt om je passie te gaan leven? Wil jij graag je leven omgooien en een eigen onderneming starten tot newborn en baby /zwangerschaps fotograaf? Dan is dit jouw kans.

Tijdens deze intensieve opleiding tot fotograaf leer ik je alles wat je nodig hebt om je eigen fotografieonderneming vanaf de grond helemaal op te bouwen. Ik had alleen een lege agenda, mijn fotografie droom en mijn camera en ik heb vanaf de bodem mijn bedrijf binnen 1 jaar opgebouwd. Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, deel ik in dit traject met jou.

Ik geef jou alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.

Ik ga je alles leren over newborn, baby, zwangerschapsfotografie met natuurlijk licht.

Je krijgt les in een klein groepje studenten van 3 tot 6 studenten waardoor er maximale aandacht is voor iedereen. Ik leer je photoshoppen, deel alle newborn fotografie trucjes en ik vertel precies welke camera, lenzen en andere spullen je het beste kan kopen. Geen onnodige uitgaven meer voor jou. Daarnaast vertel ik je alles over producten, albums en andere producten en hoe je je klanten kan vinden. Ik help jou met het vormgeven van je bedrijf, je branding. Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen als fotograaf. Dit traject word afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van. Na deze intensieve opleiding krijg je nog een speciaal nazorgtraject en kan je altijd nog terugvallen op mijn ondersteuning.

Inhoud” Opleiding tot Newborn/baby zwangerschapsfotograaf”:

Welke spullen je moet kopen ? (TIP: Wacht aub met spullen kopen totdat we elkaar hebben gesproken zodat je geen dure onnodige miskopen gaat doen)
Fotografie kennis
Sluitertijd, diafragma en ISO: Technische kant van je camera
Natuurlijk licht
Poseren
Photoshop
Zwangerschapsfotografie met modellen
Alles over Newborn fotografie met modellen
Baby fotografie met modellen
Portfolio review
Bedrijfsvoering, KVK, wat is nodig?
Ondernemersplan/ tips pandje zoeken
Tips voor het laten maken van je website/logo/branding
Prijsbepaling/ marketing/social media
Assessment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In