all in 1 workshop: NEWBORN- BABY - ZWANGERSCHAP

leer in 1 dag in mijn studio in bergambacht alles over newborn fotografie

Newborn

"Every Pro was first an amateur.
Start your dream today! "

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor de hobby en amateur fotografen die met newborn fotografie willen gaan starten of hun kennis willen uitbreiden. Kennis van ISO, sluitertijd en diafragma is een voorwaarde.

Wat leer je deze op workshop:

Inhoud:

- Camera techniek (sluitertijd/diafragma/ISO)
- Werken met natuurlijk licht
- Belichtingstechnieken
- Veiligheid
- Omgang met ouders
- Basisuitrusting Newborn fotograaf
- Hoe krijg ik de baby in slaap , tips en trucks
- Styling
- Verschillende wrap technieken
- Beanbag poses
- Poses in props, zowel op de buik als op de rug
- Poses met ouders
- Poses met broertje en zusjes
- Wat is een handige workflow?
- Trucjes om zoveel mogelijk variatie aan te brengen voor je klanten
- Vanaf welke hoek kan je het beste fotograferen bij welke pose?
- Prijsbepaling tips
- Welke producten zijn het beste?
- Branding tips
- Marketing tips

Kortom: ALLES wat je moet weten over newborn fotografie komt hier aan bod. Deze dag komen er 2 newborn modellen in de middag die ik ga positioneren. Jullie kunnen mee fotograferen en de hoeken mooi oefenen. Jullie gaan ook nog zelf oefenen met wrappen op de pop.

Kortom: een zeer waardevolle dag vol inspiratie!

Newborn Workshop

Nicole Tillie

" Een beter coach/docent had ik niet kunnen krijgen.. Je bent een voorbeeld een inspirator, een geweldig lief mens!
Maar bovenal iemand die alles met zoveel liefde, inzet, passie en doorzettingsvermogen aanpakt. Mij motiveert om het allerbeste in mezelf naar boven te halen en elke dag opnieuw mij laat inzien dat dromen uit kunnen komen door er keihard voor te werken"

Review

Je krijgt mijn nieuwste versie van het handboek newbornfotografie in je handen mee naar huis vol met mooie voorbeeldfoto's en handige praktische  info over newborn fotografie.

Handboek Newbornfotografie

Wat krijg je extra

Je krijgt de video "Newbornshoot 2022" twv 149 euro als cadeau! Kijk mee hoe ik shoot & edit :) Voor altijd in jouw Ollieschool account

Video's
Newbornfotografie

Newborn workshop 28 januari 2023

newborn workshop

Tijdelijke korting
van 499 voor 350 euro

Geef je snel op
nog 2 plekJes!

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Als ik ziek ben verzet ik de gehele dag naar een andere datum. Indien jij ziek bent mag je eventueel ook bij een andere toekomstige datum de dag komen inhalen of inruilen voor een ander aanbod op Ollieschool. Daar vinden we altijd samen een passende oplossing voor.

Nee, dit is helaas niet mogelijk aangezien ik style en poseer. Je mag alleen eigen werk die je zelf gaat stylen, poseren en fotografen als eigen portfolio aan jouw toekomstige klanten laten zien om misleiding te voorkomen. Je kan de foto's uiteraard wel gebruiken om te paatsen in je blog en op je social media dat je bij een newborn workshop bent geweest :)

Kan ik de foto's die ik die dag maak als eigen portfolio gebruiken?

Deze dag is alleen begeleiding op de dag van de newborn workshop. Na deze dag is de persoonlijke coaching weer voorbij.

Krijg ik hierna nog coaching?

Ja hoor je  kan deze newborn workshop ook boeken als je helemaal nieuw bent met newbornfotografie! We gaan deze dag oefenen met wrap vaardigheden op de pop  zodat jij straks zekerder je eigen shoot in kan gaan! Deze dag kan je ook volgen als je al  newborn ervaring hebt maar echt ook een keer fysiek wilt meekijken en oefenen onder mijn begeleiding.

Is deze dag ook geschikt voor een beginner?

Hier staan de antwoorden

Heb je vragen?

wat te doen met ziekte?

Hierboven kan jij direct je plekje boeken voor deze workshop. Er kunnen maximaal maar 6 fotografen meedoen dus wees er snel bij :) Deze workshop is heel exclusief, ik geef nog maar heel sporadisch groeps workshops. Zodra je boven doorklikt kom je in de shop van Ollieschool uit waar je de workshop direct kan afrekenen. Je krijgt dan ook gelijk een account in Ollieschool online.

Hoe moet je betalen?

Ik heb al sinds 2013 de newborn fotografie webshop From Ollie With Love en ik heb in mijn studio een kamertje waar ik nog de oude collectie & 2e handse spullen van mij voor een klein prijsje verkoop. Super leuk voor jou om in de pauze van de workshop nog even te kijken en te shoppen :)

From ollie with love