all in 1 workshop: NEWBORN- BABY - ZWANGERSCHAP

leer in één dag alles over newborn fotografie. Ga vol vertrouwen je volgende shoot in.

Newborn
Workshop

"Every Pro was first an amateur.
Start your dream today! "

incl lunch & hapjes

2 newborn modellen

Haarbandje "from Ollie" cadeau

handboek Newborn Fotografie mee (107 pagina's)

toegang tot online video's

Deze newborn workshop heeft zijn resultaat ruimschoots bewezen. Ik geef deze workshop al vanaf 2014! Meer dan 1000 fotografen zijn je inmiddels al voorgegaan in de afgelopen jaren. 

Elke newborn workshop is voor mij weer speciaal. Mijn passie delen voor dit prachtige vak is wat mij nog steeds heel gelukkig maakt! Beleef deze workshop en kijk mee hoe ik deze specifieke shoots zo goed en veilig mogelijk uitvoer om ouders resultaten te geven waar ze nog jaren van kunnen genieten :)
Newborn Workshop

In deze newborn fotografie workshop krijgen fotografen alle informatie die nodig is om ALLES te leren over newborn fotografie. Deze workshop is met 2 newborn modellen. Theorie en praktijk worden goed afgewisseld.

Deze workshop is geschikt voor alle fotografen die net beginnen en alles willen leren over newborn fotografie, maar ook voor newborn fotografen die al even shooten en hun eigen werk naar een hoger level willen tillen.

IK kan jou helpen

Help! Waarom slaapt mijn newborn niet? Als je thuis komt en je kijkt naar je beelden, heb je blije klanten, maar baal je er zelf van omdat je zoveel in je hoofd had en je toch weer voor je eigen "veilige" workflow bent gegaan. Herkenbaar?

Het ziet er altijd zo gemakkelijk uit op een filmpje. Maar als je dan eenmaal zelf met een huilende newborn en gestreste ouders in een snikhete kamer staat, is het toch even een hele andere realiteit... 

Hoe creëer je prachtige zachte dromerige beelden? Ik laat jullie zien hoe ik fotografeer en poseer, maar jullie gaan hier niet alleen kijken, jullie gaan ook mee fotograferen als 2 newborn modellen komen in de middag.

We gaan het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en ook gelijk oefenen met het licht, zodat je straks zelf ook weet hoe je het moet doen als je er weer alleen voor staat. Je gaat in de ochtend ook zelf leren wrappen met de pop. Ik laat een handige workflow zien, verschillende set ups en poses met dus twee newborn modellen die in de middag komen. Ik ga bewerken in photoshop en daarnaast gaan we het uitvoerig hebben over marketing , prijsbepaling en hoe je je klanten kan binnen krijgen.

Wat leer je allemaal op deze workshop:

Inhoud:

- Camera Instelling (sluitertijd/diafragma/ISO)
- Werken met natuurlijk licht
- Belichtingstechnieken
- Veiligheid
- Omgang met ouders
- Basisuitrusting Newborn fotograaf
- Hoe krijg ik de baby in slaap , tips en trucks
- Styling
- Verschillende wrap technieken
- Beanbag poses
- Poses in props, zowel op de buik als op de rug
- Poses met ouders
- Poses met broertje en zusjes
- Wat is een handige workflow?
- Trucjes om zoveel mogelijk variatie aan te brengen voor je klanten
- Vanaf welke hoek kan je het beste fotograferen bij welke pose?
- Prijsbepaling tips
- Welke producten zijn het beste?
- Branding tips
- Marketing tips

Kortom: een zeer waardevolle dag vol inspiratie!


Newborn Workshop 

Nicole Tillie

" Een beter coach/docent had ik niet kunnen krijgen.. Je bent een voorbeeld een inspirator, een geweldig lief mens! 
Maar bovenal iemand die alles met zoveel liefde, inzet, passie en doorzettingsvermogen aanpakt. Mij motiveert om het allerbeste in mezelf naar boven te halen en elke dag opnieuw mij laat inzien dat dromen uit kunnen komen door er keihard voor te werken"

Review 

Je krijgt mijn luxe handboek newbornfotografie in je handen mee naar huis (107 pagina's dik) met mooie voorbeeldfoto's en handige praktische  info over newborn fotografie.

Handboek Newbornfotografie

Wat krijg je extra

Je krijgt de video "Newbornshoot 2022" twv 149 euro als cadeau. Kijk mee hoe ik shoot & edit :) Voor altijd in jouw Ollieschool account

Video's 
Newbornfotografie

Je krijgt een certificaat mee als bewijs van jouw deelname aan deze newborn workshop

Certificaat

Je krijgt als cadeau een schattig haarbandje van "From Ollie with love" mee

Haarbandje From ollie

Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Als ik ziek ben verzet ik de gehele dag naar een andere datum. Indien jij ziek bent mag je eventueel ook bij een andere toekomstige datum de dag komen inhalen of inruilen voor een ander aanbod op Ollieschool. Daar vinden we altijd samen een passende oplossing voor.

Nee, dit is helaas niet mogelijk aangezien ik style en poseer. Je mag alleen eigen werk die je zelf gaat stylen, poseren en fotografen als eigen portfolio aan jouw toekomstige klanten laten zien. Dit is om misleiding te voorkomen. Je kan de foto's uiteraard wel gebruiken om te paatsen in je blog en op je social media dat je bij een newborn workshop bent geweest :)

Kan ik de foto's die ik die dag maak als eigen portfolio gebruiken?

Deze dag is alleen begeleiding/coaching op de dag van de newborn workshop. Na deze dag is de persoonlijke coaching weer voorbij. Voel je dat je hierna nog coaching wilt dan ben je van harte welkom bij Ollieschool Academy. Je krijgt dan ook een mooie korting als je hierna lid wilt worden omdat je al bij de workshop bent geweest.

Krijg ik hierna nog coaching?

Ja hoor je  kan deze newborn workshop zeker boeken als je helemaal nieuw bent met newbornfotografie! We gaan deze dag oefenen met wrap vaardigheden op de pop zodat jij straks zekerder je eigen shoot in kan gaan. Deze dag kan je ook volgen als je al wat newborn ervaring hebt en echt ook een keer fysiek wilt meekijken en oefenen onder mijn begeleiding.

Is deze dag ook geschikt voor een beginner?

Hier staan de antwoorden 

Heb je vragen?

wat te doen met ziekte?

Hierboven kan jij direct je plekje boeken voor deze workshop. Er kunnen maximaal maar 5 fotografen meedoen dus wees er snel bij :) Deze workshop is heel exclusief, ik geef nog maar heel sporadisch groeps workshops en ga vanaf 2024 hiermee stoppen en alleen nog online les geven!

Hoe moet je betalen?

Zodra je jouw plekje van de workshop hebt betaald krijg je binnen 24 uur toegang tot de "Newbornshoot 2022" video modules. Deze mini online training laat jou mijn hele beanbag workkflow en kinpose zien. Je ziet ook hoe ik bewerk in photoshop. Hierdoor kan jij dit later altijd weer even wat terug kijken net voor je shoot. Handig!

Wanneer krijg ik toegang tot de video's?