meer info over fast newborn academy?

leer in 1 dag in mijn studio alles over newborn fotografie

Newborn
Workshop

"Every Pro was first an amateur.
Start your dream today! "

Deze newborn workshop is nieuw in inhoud. Door de jaren heen en de opleiding tot newbornfotograaf weet ik echt precies waar de knelpunten liggen bij newbornfotografen. Ik kan hierdoor snel de diepte in en je precies DAT leren wat je verder gaat brengen in newbornland!

Deze dag is heel methodisch gericht opgezet om je na 1 dag meer vaardigheden te leren voor newbornfotografie. Het is echt een praktijkdag waar de focus ligt op zelf oefenen. De theorie krijg je door mijn handboek & toegang tot online video's over newborn fotografie

Inhoud van de de dag:

-Opbouwen van je setting prop/kinpose/beanbag
-Oefenen met stylen
-Wrappen met de pop
-Neerleggen vd pop ten opzichte van het licht
-Welke instelling je het beste kan gebruiken
-Welke foto’s je moet maken van 1 setting
-Wat een handige workflow is om zoveel mogelijk variaties te halen in 1 shoot
-Waardevolle praktijktips waardoor je shoots makkelijker gaan verlopen 

Aan het einde van de dag komt er ook een echt newborn model waarbij je observeert hoe ik de kleine wrap, poseer en fotografeer. Hierbij mag je ook mee fotograferen.

Na deze newborn workshop weet jij precies hoe jij een betere newbornshoot kan gaan uitvoeren en kan jij direct gaan starten met het opbouwen of uitbreiden van je eigen portfolio!


Newborn Workshop 

Nicole Tillie

" Een beter coach/docent had ik niet kunnen krijgen.. Je bent een voorbeeld een inspirator, een geweldig lief mens! 
Maar bovenal iemand die alles met zoveel liefde, inzet, passie en doorzettingsvermogen aanpakt. Mij motiveert om het allerbeste in mezelf naar boven te halen en elke dag opnieuw mij laat inzien dat dromen uit kunnen komen door er keihard voor te werken"

Review

Deze Newborn Workshop begint om 10:30 uur en duurt tot 15:30 uur. In het ochtend gedeelte gaan we praktijk oefeningen doen met de pop. In de middag komt er een newbornmodel. Ik style & poseer maar jij shoot ook actief mee.

Na deze dag ga jij vol inspiratie weer naar huis om NOG succesvoller te worden! :)

Resultaat

Na deze dag weet jij hoe je prachtige stylingsets kan maken

Na deze dag weet jij hoe je een prop & beanbag perfect moet opbouwen

Na deze dag weet jij hoe je de newborn moet poseren & neerleggen ten opzichte van het licht zowel in de prop als op de beanbag

Na deze dag weet jij 4 verschillende wraptechnieken

Na deze dag krijg je een online Newborn Workshop videotheek twv 499 euro met hierin alle alle uitleg over newbornfotografie. Van theorie tot praktische tips!  Video materiaal van wrappen en poseren zowel in de props als op de beanbag. Super handig om telkens terug te kijken. Voor altijd inzichtelijk voor jou.

newborn Bonus Video's 

Je krijgt mijn nieuwste versie van het handboek newbornfotografie in je handen mee naar huis vol met mooie voorbeeldfoto's en handige praktische  info over newborn fotografie.

Handboek Newbornfotografie

Wat krijg je extra

Toegang tot de totale online workshop photoshop voor newbornfotografie twv 99 euro
 Hier is alles uitgelegd met voorbeeldvideo's over het bewerken van newborn foto's.

Photoshop video's

Je krijgt een certificaat van deelname
van deze newborn workshop bij Ollieschool. Bekijk je eventuele mogelijkheden voor subsidie bij
werktuig PPO.

Certificaat Newbornfotografie

Newborn workshop 2022

499

newborn workshop

Beste deal

data:
25 mei
24 juniDat kan natuurlijk altijd gebeuren. Als ik ziek ben verzet ik de gehele dag naar een andere datum. Indien jij ziek bent mag je eventueel ook bij een andere toekomstige datum de dag komen inhalen. Daar vinden we altijd samen een passende oplossing voor.

HOE ZIT HET MET DE VIDEO'S?

Nee, dit is helaas niet mogelijk aangezien ik style en poseer. Je mag alleen eigen werk die je zelf gaat stylen, poseren en fotografen als eigen portfolio aan jouw toekomstige klanten laten zien om misleiding te voorkomen. Je kan de foto's uiteraard wel gebruiken om te paatsen in je blog en op je social media dat je bij een newborn workshop bent geweest :)

Kan ik de foto's die ik die dag maak als eigen portfolio gebruiken?

Deze dag is alleen begeleiding op de dag van de newborn workshop. Na deze dag is de persoonlijke coaching weer voorbij. Wil je echt langer door mij begeleid worden? Kijk dan bij mijn andere aanbod zoals de Fast Newborn Academy, Newborn Business Grow  Academy of de 1-1 opleiding. Je kan heel goed de newborn workshop combineren met de Fast Newborn Academy om het maximale uit jouw prestaties te kunnen halen!

Krijg ik hierna nog coaching?

Ja hoor je kan de newborn workshop ook boeken als je helemaal nieuw bent met newbornfotografie! We gaan deze dag oefenen met vaardigheden zodat jij straks zekerder je eigen shoot in kan gaan! Deze dag kan je ook volgen als je al  newborn ervaring hebt maar echt ook een keer fysiek wilt meekijken en oefenen onder mijn begeleiding.

Is deze dag ook geschikt voor een beginner?

Hier staan de antwoorden 

Heb je vragen?

wat te doen met ziekte?

Deze workshop is uniek in de wereld omdat het een combi is van vaardigheden trainen op de dag zelf, meekijken met een echte newborn & daarna toegang tot een zeer uitgebreide newborn fotografie workshop module met uitleg video's over newborn fotografie. Hierdoor heb jij achteraf altijd toegang tot deze info (met diverse poses in props & beanbag, 4 wraptechnieken, uitleg licht en hoe je moet bewerken) en kan je altijd dit weer terugkijken als je zelf moet gaan shooten & bewerken! Super handig! 

Krijg ik een certificaat

Yesss! Na afloop van deze dag krijg je een Ollieschool Certificaat voor deze workshop. Bekijk ook de eventuele mogelijkheden van werktuig PPO voor een eventuele subsidie voor jouw opleiding/workshop. Het STAP budget is helaas niet toepasbaar bij Ollieschool.