share post

Let op: nog maar 1 plekje voor de opleiding!

January 8, 2021

Tijdens deze intensieve opleiding tot newborn, baby en zwangerschaps fotograaf leer ik je alles wat je nodig hebt om je eigen fotografie onderneming vanaf de grond helemaal op te bouwen. Ik had alleen een lege agenda, mijn fotografie droom en mijn camera en ik heb vanaf de bodem mijn bedrijf binnen 1 jaar opgebouwd. Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, deel ik in dit traject met jou.

Ik geef jou alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld.

Nieuwe groep 2021: Let op: nog maar 1 plekje over!

Opleiding 2021:

1- 5 februari
2- 26 maart
3- 23 April
4- 28 mei
5- 2 juli
6- 3 September
7- 8 oktober
8- 12 November
9- 17 December
10 -28 januari
11 – Mee met jouw shoot in dec-feb

12- 25 feb 2022 afstuderen

Schrijf je nu snel in en maak je droom waar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In