share post

Individuele opleiding tot baby/newbornfotograaf VOL voor 2018

August 11, 2018

In dit intensieve persoonlijke traject leer ik je alles wat je nodig hebt om je eigen onderneming vanaf de grond helemaal op te bouwen. Ik heb hiervoor jaren in het onderwijs en de jeugdhulpverlening gewerkt en ik weet als geen ander hoe het voelt om vanuit loondienst ineens de 25e van de maand geen salaris te zien verschijnen.Ik had alleen een lege agenda, mijn fotografie droom en mijn camera en ik heb vanaf de bodem mijn bedrijf binnen 1 jaar opgebouwd. Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, deel ik in dit traject zeer exclusief met jou.

Ik geef jou alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. In dit intensieve traject deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.

Ik ga je alles leren over newborn, baby, zwanger & kinderfotografie met natuurlijk licht.

Elk traject wordt geheel op maat en niveau afgestemd. Je krijgt privé les, je gaat mee met mijn shoots. Ik geef je uiteraard een VIP behandeling bij From Ollie with Love met 250 shoptegoed en levenslang 20 % korting. Ik leer je photoshoppen, deel alle newborn fotografie trucjes en ik vertel precies welke camera, lenzen en andere spullen je het beste kan kopen. Geen onnodige uitgaven meer voor jou. Daarnaast vertel ik je alles over producten, albums en andere producten en hoe je je klanten kan vinden. Ik help jou met het vormgeven van je bedrijf, je branding. Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen als fotograaf. Dit traject word afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van. Na dit intensieve traject krijg je nog een speciaal nazorgtraject en kan je altijd nog terugvallen op mijn ondersteuning.

Inhoud individueel traject:

Inleiding in de fotografie, welke spullen je moet kopen ? (TIP: Wacht aub met spullen kopen totdat we elkaar hebben gesproken zodat je geen dure onodige miskopen gaat doen)
Je camera beheersen
Sluitertijd, diafragma en iso: Technische kant van je camera
Natuurlijk licht
Poseren
Photoshop
Zwangerschapsfotografie met modellen
Newborn fotografie met modellen
Baby fotografie met modellen
Portfolio review
Bedrijfsvoering, KVK, wat is nodig?
Ondernemersplan/ tips pandje zoeken/begroting
Tips voor het laten maken van je website/logo/branding
Prijsbepaling/ marketing
Social media training
Assessment
Speciaal nazorg traject
Luxe opleidingsboek

Lesdagen: De lesdagen zijn in overleg afgestemd op 1 dag in de week / 2 weken of 1 keer in de maand.

Studiebelasting: minimaal 20 uur per week voor jou. Veel huiswerkopdrachten.

Geheimhouding: Alle informatie die ik met je deel is strikt vertrouwelijk. Deze informatie mag niet worden gedeeld, gekopieerd of worden gebruikt voor eigen workshops.

Inzet: We gaan een hele intensieve samenwerking aan. Je kan alles tegen mij zeggen. Ik zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te coachen en alle kennis te geven die ik heb. Ik verwacht van jou dat je al je vrije tijd inzet om het optimale uit dit persoonlijke lesplan te halen en dat je jezelf voor 100 % geeft, blijft inzetten en verbeteren.

Opleidingskosten:
Traject van 3-6 maanden: 6 individuele lesdagen in mijn studio in Krimpen aan den IJssel, 2x meegaan naar mijn shoots en ik ga ook een keer mee naar je eigen newbornshoot op locatie om je praktische tips te geven. Cadeaubon van From Ollie with Love t.w.v. 250 euro, een opleidings werkboek met alle informatie die je nodig hebt en daarnaast nog een compleet handboek newborn fotografie. Dit traject is beschikbaar voor 5995,- incl BTW. Mocht je hierna nog meer lessen willen kan dit uiteraard uitgebreid worden. Mogelijkheid om in overleg in termijnen te betalen. Voor aanvang van de opleiding moet het gehele bedrag zijn betaald.

LET OP: Boek op tijd je plekje, er zijn maar 5 exclusieve individuele opleidingsplekken per jaar.
2018: VOL: (vraag eventueel om wachtlijst plek voor startdatum najaar 2018)
2019: Kan nu geboekt worden, voor 2019 zijn er maar 3 plekken beschikbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In