podcast brenda olie
share post

Eerste podcast online!

October 13, 2021

Dat ik podcast niet eerder heb ontdekt. Ik praat al heel mijn leven graag 🙂 Toevallig weet ik ook als geen ander wat je allemaal kan doen om de mooiste newborn foto’s te creeëren. Ik ging van loondienst naar vrij ondernemen en ook dat heb ik met vallen en opstaan geleerd. Ik ging van een vrij leven met altijd slaap naar een mamma worden van 2 kleintjes met 1,5 jaar leeftijdsverschil die nooit doorslapen. Ik leef de tropenjaren. Succesvol ondernemen en succesvol mama zijn is mijn dagelijkse uitdaging. Luister mee 🙂

Via deze link kan jij alvast luisteren naar mijn allereerste aflevering waar ik gelijk een hele belangrijke vraag behandel die ik al jaren krijg.

Welke camera & lenzen moet je nou kopen voor newbornfotografie

LUISTER HIER

en volg mij gelijk voor nieuwe afleveringen 🙂

Podcast newborn fotografie Brenda Olie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted In