Wil jij ook starten met de opleiding?


De enige echte opleiding
tot newborn, baby &
zwangerschapsfotograaf

Opleiding

Zelfstandig verder kan gaan als fotograaf met eigen studio en leuke klanten.

Je passie kan gaan leven en je droom hebt waargemaakt!

Over een paar maanden je eigen fotografie onderneming hebt opgebouwd

Stel je eens voor dat jij..

Neem van mij aan dat dit vak het allerleukste vak ter wereld is!
Ik heb in 2013 de enge stap gezet van een "normaal leven in loondienst" naar een vrij ondernemers leven en geen dag in mijn leven spijt gehad van deze beslissing!
Ik weet als geen ander welke stappen je moet zetten om in korte tijd een succesvolle newborn baby & zwangerschapsfotograaf te gaan worden!

De opleiding tot prof

Eindelijk het leven kan gaan leiden die je altijd hebt gewild!

Besma Photography

"Ik heb veel cursussen gevolgd maar de opleiding tot newborn fotograaf bij Brenda heeft mij als fotograaf en mijn bedrijf naar een hoger niveau getild. Elke les was voor mij erg waardevol en gaf mij veel inzichten waar ik direct mee aan de slag kon. Brenda gaf mij veel positieve energie en is ontzettend behulpzaam. Ze heeft veel kennis en is perfectionistisch en dat draagt ze allemaal aan ons over. De opleiding en vele gesprekken met Brenda hebben mij het zelfvertrouwen gegeven om fulltime met mijn bedrijf aan de slag te gaan en te stoppen met mijn werk in loondienst. Inmiddels heb ik mijn eigen studio en zit ik wekelijks volgeboekt. Mijn foto's zijn echt veel beter geworden en ik kan Brenda niet genoeg bedanken voor wat ze mij allemaal heeft geleerd. Ik raad de opleiding tot newborn/babyfotograaf zeker aan! Brenda Olie bedankt! 


Je niet door hebt dat je eerst moet investeren om te kunnen transformeren

Zo druk hebt met je leven dat je echt geen tjd hebt om te fotograferen

Fotografie als hobby ziet en liever met je telefoon foto's maakt

Deze opleiding is niet voor jou als

Enorme motivatie hebt om je passie te gaan leven

Voldoende financiële middelen hebt om de opbouw van je bedrijf te kunnen dragen

per maand minimaal 2 À 4  shoots kan doen voor je portfolio opbouw

Jij ervan droomt om newbornfotograaf te worden als bij of hoofdberoep

Deze opleiding is voor jou als

Je eigenlijk niet zo dol bent op newborns 

Leer hier alles over zwangerschapsfotografie outdoor & in de studio met natuurlijk licht. 

zwangerschap

Leer hier alles over babyfotografie, de diverse ontwikkelingstadia , stylingsets voor sitter & cake smash shoots & poses.

baby

Leer hier alles over newbornfotografie. De methodiek, diverse wraptechnieken en alle poseer technieken die ik gebruik zowel met gezin, als in de props & beanbag

newborn

Leer hier de basis van fotografie voor newbrn, baby & zwangerschaspfotografie. Je hoeft nog niet veel ervaring te hebben om te kunnen starten aan deze opleiding

Fotografie

Wat ga je leren?

Leer hier alles over het opzetten van je eigen onderneming, prijzen & producten, marketing & sales en social media.

ondernemen

Leer stap voor stap je eigen shoots bewerken in photoshop en prachtig aanleveren aan je klanten

bewerken

Wat krijg je allemaal?

Deze opleiding is in een klein klasje (3 tot 8 personen) waardoor er voldoende tijd en aandacht is voor iedereen tijdens de lessen. Tussen de maandelijkse lessen door hebben we de geheime FB groep voor vragen en antwoorden.

FB groep

begeleiding

01

Elke maandag krijg je feedback op je ingeleverde foto's in de FB groep. Deze feedback is een essentieel onderdeel in jouw leerproces. Zonder portfolio opbouw geen groei.

Feedback

Begeleiding

02

Als student van deze opleiding krijg je exclusief toegang tot een waardevolle videotheek vol backstage video's en trainingen over basis fotografie, newborn, baby, zwangerschapsfotografie, ondernemen & photoshop. Zo kan je altijd leren tussen de lessen door.

Videotheek

begeleiding

03

Aan het einde van het traject ga je een newbornshoot opnemen. Ik geef je feedback over waar je het beste je setting kan opbouwen en ik geef  praktische gerichte tips en adviezen over je wrap & poseer technieken.

Filmopname

begeleiding

04

Ik geef jou in deze opleiding alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.
Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen. Dit traject wordt afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van.

Na deze intensieve opleiding kom je in het geheime nazorg Ollieschool studenten FB groepje en kan je altijd nog terugvallen op mijn ondersteuning.

Hi

newbornfotograaf, opleider & mama

3995

in 1 keer

beste deal

350

12 x betalen

handige deal

1025

4 x betalen

goede deal

Ja ik wil de opleiding volgen

Startdatum 18 februari 2022

Inclusief handboek newborn & opleidingsboek 

BONUS

Deze opleiding start in februari 2022 en zal dit jaar voor de laatste keer gegeven worden. Indien je altijd al deze opleiding hebt willen volgen is dit je ALLERlaatste kans. :)
De lesdagen zijn op vrijdag en de data zijn: 18 feb, 11 maart, 15 April, 13 Mei, 3 juni, 1 juli, 19 aug,  9 sep, 7 okt, 11 nov, afstuderen op 16 dec 2022

wanneer start de opleiding?

Dit is natuurlijk vervelend, maar ik maak een filmopname van de lesdag dus je hoeft niks te missen als je er een keer niet bij kan zijn. Deze opname kan je dan privé  terugkijken in je persoonlijke ollieschool-online account.

Wat als ik een lesdag mis?

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag dan het speciale opleidings info magazine aan. Hier staat allemaal handige info in. Dan weet je gelijk welke camera en lenzen je het beste kan kopen. je kan ook de PODCAST luisteren daar leg ik het ook uit.

Welke camera en lenzen moet ik alvast kopen?

Jazeker, in 1 keer, 3 keer en in 12 keer. 

Kan ik deze opleiding in delen betalen?

Ja het is fijn als je al een beetje weet wat sluitertijd, diafragma en ISO is. Ik adviseer je dan ook om eerst de basis newborn training te doen voordat je aan de opleiding gaat beginnen. Zo weet je of dit vak al echt wat voor jou gaat zijn. Je krijgt je investering in de basis newborn training van mij terug zodra je echt aan de opleiding gaat beginnen.

moet ik al fotografie basis kennis hebben?

Deze lesdagen zijn zoveel mogelijk fysiek, maar dit is wel mede afhankelijk van de corona maatregelen. Zijn er weer maatregelen/lockdowns of kan ik niet lesgeven ivm de maatregel bij klachten thuisblijven, dan hebben we die les online les. Gelukkig kunnen we heel veel ook prima online bespreken. Je hebt altijd recht op een aantal praktijkdagen met modellen dus maak je geen zorgen, hier zitten altijd een vast aantal modellen bij, die je in dit opleidingstraject sowieso zal zien in mijn studio. Daar zorg ik  voor!

Hoe zit het met de online & fysieke lessen?

maak je geen zorgen, hier zijn de antwoorden

heb je vragen?

Wil jij gaan beginnen?