In 12 weken een verdieping en boost voor jezelf & jouw fotografie onderneming. het 12 weken traject voor de gevorderde newborn fotograaf

Newborn
Business Grow
Academy

Jij over 12 weken weer dicht bij jezelf bent en vol passie succesvol jouw bedrijf kan gaan draaien

Over 12 weken jouw portfolio nog beter is en vakinhoudelijk nog sterker

Jij over 12 weken weet hoe jij zonder verkoperig over te komen jouw ideale klant kan binnenhalen

Jij over 12 weken nog meer je eigen authentieke merk kan zijn.

Stel je eens voor dat..

Jij bent al langer bezig met fotografie. Je hebt al meerdere fotografie workshops gevolgd en je eigen onderneming draait. De ene keer is het drukker dan de andere keer. Toch mis je nog iets.  Je voelt dat er meer mogelijk is! Dat je eigenlijk toe bent aan die verdieping, maar je bent zo druk met je onderneming draaien en voor klanten shooten dat je eigenlijk weinig tijd hebt voor een verdieping op newborn, persoonlijk & ondernemend vlak.

Het is tijd voor jou om te groeien

Dit online programma geeft je een compleet traject met begeleiding & online leeromgeving.
- 10 modules om aan te werken in 12 weken.
- Elke week een online groepscontact moment met:
- 1 keer per maand live online masterclass van 60 min
- Elke 2 weken live Questions &Answers (Q&A) meeting
- 1 keer per maand feedbackronde

Newborn business grow academy

Jezelf het niet waard vind om in te investeren

Geen tijd vrij kan of wilt maken om dit programma gemotiveerd te doorlopen.

Niet bereid bent om open te staan voor GROEI

Je eigenlijk vind dat alles al helemaal perfect gaat in jouw onderneming

Is NIET voor jou als:

Jij door hebt dat deze investering in jezelf het startpunt gaat zijn naar nog meer succes!

Jij open staat voor feedback, groei & nog meer in je kracht durf te gaan staan

Jij bereid bent om een een aantal zaken echt te veranderen in jouw onderneming om meer succes te hebben

Jij bereid bent om 12 weken lang tijd te maken voor jouw persoonlijke & zakelijke ontwikkeling

Dit traject IS wat voor jou als:

Vanuit liefde je prachtige werk verkopen gaat makkelijk en vol vertrouwen na deze 12 weken business boost

marketing & Sales

Jij duikt diep in alle processen die ervoor gaan zorgen dat jouw klanten bij jou en jou alleen willen gaan boeken.

doelgroep & branding

Je gaat kritisch naar je eigen aanbod en prijslijst kijken zodat jij een nieuw waanzinnig aanbod hebt staan na 12 weken

waanzinning aanbod

We duiken diep in jouw energie, jouw mindset en jouw overtuigingen om de betere versie van jezelf te gaan worden.

mindset

Wat ga je leren

Via een strategieplan werk jij in 12 weken naar een nieuw portfolio.
Deze nieuwe jij heeft een duidelijk plan met doelgroep, branding en sociale media strategie. You are in controle.

Strategie

Je krijgt toegang tot 10 modules vol video's over alles mbt newbornfotografie. Licht, wrappen, poseren in props, op de beanbag en familie. Ik kijk kritisch naar jouw portfolio en laat jou vakinhoudelijk enorm groeien deze 12 weken

poseertechnieken

Het helpen van andere fotografen is mijn missie. Vanaf 2014 geef ik bijna wekelijks newborn workshops en coaching. Ik heb zelf al vanaf 2013 een volgeboekte fotografie onderneming.

In newbornland gelden niet altijd de standaard algemene marketing trucjes en ook niet de Amerikaanse prijsopbouw modellen. Hier in Nederland weet ik als geen ander, heel goed hoe je als fotograaf succesvol kan worden in ons vak.
Ik heb inmiddels al vele populaire fotografen uit Nederland en België mogen helpen bij de groei van hun carrière.

Laat mij jou coachen om de beste versie uit jou te halen!

Hi, Ik ben Brenda Olie —

the girl behind the wildly popular product that everyone is talking about

in 1 keer betalen

Beste koop

3 x betalen

Handige deal

Yessss Ik doe mee!

De coaching stopt na 14 weken (12 weken traject en 2 weken afstuderen). Hierna stopt het FB groepje na 16 weken, maar hou je wel altijd toegang tot je 10 online modules met alle online info zodat je altijd nog kan terug kijken en leren. De eerstvolgende startdatum is 4 april 2022.  Je kan je nu aanmelden er zijn nog 5 plekjes

Wat gebeurt er na de 12 weken?

Elke student begint dit traject met het invullen van zijn persoonlijke strategieplan. Hierin kijk ik o.a. naar jouw portfolio en ga je heel gericht aan de slag in deze 12 weken aan jouw persoonlijke knelpunten om enorm te groeien binnen 12 weken.

Wat is een strategieplan

Aan het einde van de 12 weken krijg jij je eindopdracht en hier heb je dan 2 weken de tijd voor om het uit te voeren. Als je binnen de tijd je opdracht positief inlevert krijg jij een Ollieschool certificaat

Krijg ik een certificaat?

Elke week is een meeting van 1 uur. Om de week is er iets anders, ene keer vragen uurtje, andere keer feedback uurtje en weer andere week online masterclass van mij over ondernemen. Alles gaat opgenomen worden en kan je achteraf terug kijken.

Hoeveel tijd kost dit 12 weken traject?

Mijn advies is om elke week 1 portfolioshoot in deze 12 weken te plannen zodat je hierin heel gericht aan je leerpunten van je strategieplan kan werken zonder druk of invloed van een betalende klant. Hiermee behaal optimaal resultaat.

Moet ik ook weer portfolio shoots gaan doen?

Ik bedoel hiermee dat je zelf regelmatig al newborns shoot op je eigen manier. Je hoeft dus geen opleiding te hebben gevolgd maar je kan er ook zijn ingerold en al lekker bezig zijn. Juist dan kan je nu technisch qua licht, workflow, poseertechnieken en als ondernemer het professioneler gaan aanpakken.

Wanneer ben je een gevorderde fotograaf?

Hier staan alle antwoorden :)

Vragen?