Ollieschool Online

2021 is een heel bijzonder jaar voor mij. Brenda Olie fotografie bestaat 10 jaar. In deze jaren heb ik ontzettend veel meegemaakt, geleerd, geshoot en kennis en ervaring opgedaan.

Met heel veel liefde heb ik de afgelopen 7 jaar wekelijks newborn workshops, 1-1 mentoring, coaching & opleiding gegeven aan honderden newbornfotografen in Nederland & België. Mijn kennis en praktijkervaring blijf ik delen, maar vanaf nu ook op een andere wijze.

Ik ben de afgelopen jaren bezig geweest met het opzetten van Ollieschool Online. De video's varieëren in over mijn schouder meekijken tijdens newborn, baby en zwangerschapsshoots, tot instructievideo's met handige uitleg.

Voor diegene die ooit bij mij zijn geweest voor een workshop is het super handig en fijn om alle informatie weer even te horen en zien. Kortom, waardevolle kennis.

Online trainingen

Online trainingen

Alle trainingen zijn gericht op 1 specifiek onderdeel. In de aankomende periode komen er meerdere trainingen online op de volgende deelgebieden:

  • Fotografie Basis
  • Newbornfotografie
  • Babyfotografie
  • Zwangerschapsfotografie
  • Bewerken in photoshop
  • Ondernemen

Bij een online training krijg je levenslang toegang tot de content. Deze bestaat uit meerdere hoofdstukken met tekst & video's. Alle online trainingen zijn gelijk te zien na aanschaf en ze zijn niet te downloaden.

Als bonus krijg je het geheime wachtwoord tot de speciale "Brenda Olie Backdrop" site met exclusieve canvas backdrops.

Kies je favoriete online training

Online trainingen

Lukt het niet om een fysieke workshop te komen volgen? Kies dan voor de online training. Alle trainingen zijn gelijk te zien en te volgen.

Wil je naar aanleiding van je training coaching of begeleiding bij jouw proces? Kijk dan bij de online 1-1 mentoring mogelijkheden op de website.