all in 1 workshop: NEWBORN- BABY - ZWANGERSCHAP

De individuele opleiding tot newborn, baby & zwangerschapsfotograaf 

De 1-1
opleiding

Exclusief

Het is iets waardoor jij in 1 klap met de realiteit van het leven bent geconfronteerd. Je voelt nu diep van binnen dat het tijd is voor JOU! Tijd om nu echt jouw droomleven te gaan leven!
Niet meer uitstellen, maar doen!

Hoe zou het zijn om elke dag je passie kunnen leven?

Vaak is er net iets gebeurd wat jou wakker heeft geschud uit een soort "slaaptoestand". Het kan zijn dat je kinderen nu net naar school zijn en dat er nu eindelijk tijd komt voor jouw groei. Het kan een life changing event zijn, zoals een
burn out, het overlijden van een dierbare, een scheiding of het overwinnen van een ernstige ziekte.

Dit 1-1 opleidingstraject is exclusief ontwikkeld voor alle vrouwen die op een kruispunt staan in hun leven en de boel drastisch willen omgooien.

Dat al jouw levenservaring, mooie eigenschappen en talenten van je gehele leven nu samen komen in jouw nieuwe fotografie leven?

al jouw talenten in 1 toekomst

Hoe zou het zijn?

Dat je elke dag bezig mag zijn met je eigen kracht, creativiteit en dat alles wat je opbouwt helemaal van jou is?

Don't wait
Life goes faster then you think

Je hoeft dit niet alleen te doen
Ik coach jou HOE je dit moet gaan doen

En het mooie is

Ze voelen dat alle puzzelstukjes nu eindelijk in elkaar vallen.
Vrouwen die genoeg te investeren hebben zodat we direct die belangrijke grote stappen kunnen zetten met het professioneel realiseren van hun droom: Een eigen succesvolle fotografie onderneming! :Ik zoek voor dit exclusieve 1-1 traject vrouwen weten wat ze willen bereiken. Ze zijn daadkrachtig, ambitieus en hebben doorzettingsvermogen. Ze hebben een enorme passie voor (newborn) fotografie en voelen dat dit helemaal hun ding gaat zijn. Dat zij hier al hun talenten in kwijt kunnen die ze hebben opgebouwd in dit leven.

Binnen 6 maanden heb jij je eigen fotografie
 onderneming opgezet

Het resultaat

Kennis is de basis van groei

Daag jezelf uit en creeër je eigen toekomst

In dit traject krijg jij al mijn talenten, van coach, docent en persoonlijke begeleider. Daarnaast deel ik met jou mijn talenten als newborn fotograaf met alle specialistische newbornfotografie en technische zaken. Al mijn kennis en ervaring als fotograaf hoe ik mijn onderneming zo succesvol kan draaien zonder dagelijks uren aanwezig te hoeven zijn op social media kanalen :)

Leer hier alles wat je nodig hebt om een goede newborn-, baby- en zwangerschapsfotograaf te worden.

1-1 opleiding tot newborn, baby & zwangerschapsfotograaf

Het programmma

In deze 1-1 opleiding deel ik niet alleen alle informatie die nodig is om newborn, baby & zwangerschapsfotograaf te worden, maar coach ik jou ook echt 1-1 zodat jij de beste versie van jezelf gaat worden. Ik daag je uit op persoonlijk vlak, ik duik de diepte in om alle eventuele onzekerheden en blokkades te overwinnen en help jou je eigen droom te gaan leven.

Laat mij jou helpen

 Je hebt maar 1 leven. Make it count!

Ik weet precies hoe je snel en daadkrachtig tot dat punt moet komen. Dit pad heb ik namelijk zelf ook bewandeld toen ik mijn oude leven achter mij liet. Ik weet hoe het voelt, de angst en twijfel om je baan op te zeggen om je passie te gaan leven. Je omgeving die hoofdschuddend zegt, maar daar kan je toch niet van leven? Yep. Been there, done that. Trust me.

Hoe het allemaal begon? Ik kwam eind 2012 newborn fotografie tegen en mijn hart ging weer open. Ik weet nog goed hoe sterk ik voelde dat ik DIT moest gaan doen met mijn leven. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling.


Ik weet welke angsten ik heb moet overwinnen om hier te komen.

Ik ben Brenda Olie

Fijn dat jij hier bent

Leer hier alles over zwangerschapsfotografie outdoor & in de studio met natuurlijk licht. 

zwangerschap

Leer hier alles over babyfotografie, de diverse ontwikkelingstadia , stylingsets voor sitter & cake smash shoots & poses.

baby

Leer hier alles over newbornfotografie. De methodiek, diverse wraptechnieken en alle poseer technieken die ik gebruik zowel met gezin, als in de props & beanbag

newborn

Leer hier de basis van fotografie voor newborn, baby & zwangerschapsfotografie. Je hoeft nog niet veel ervaring te hebben om te kunnen starten aan deze opleiding

Fotografie

Wat ga je leren?

Leer hier alles over het opzetten van je eigen onderneming, prijzen & producten, marketing & sales en social media.

ondernemen

Leer stap voor stap je eigen shoots bewerken in photoshop en prachtig aanleveren aan je klanten

bewerken

Voor dit exclusieve traject zijn er zoals je begrijpt maar enkele exclusieve plekken per jaar!

Certificaat na positief resultaat van de eindopdracht

Gratis Toegang tot Studio Management tijdens 1-1 opleiding, na afronding kan je lid worden met flinke korting. 

Tijdens deze opleiding ben ik  doordeweeks beschikbaar op whatsapp voor al jouw vragen tussendoor

Bij aanvang van je 1-1 traject krijg je mijn handboek newbornfotografie & studiehandleiding

Perfecte combinatie met 1-1 coaching & online en praktijklessen en privé feedback krijgen op je eigen shoots.

3 exclusieve privé opleidingsdagen van 10:00 - 13:30 uur in mijn studio in Bergambacht voor model & praktijk oefeningen

4 x 1-1 online coaching van 90 minuten: 1 kick off en 3 vervolg sessies

Toegang tot de Ollieschool Videotheek met online trainingen over newborn, baby zwangerschapsfotografie, bewerken & ondernemen

Dit traject duurt 6 maanden 

Inhoud exclusief 1-1 traject

Nicole Tillie Fotografie

" Een beter coach/docent had ik niet kunnen krijgen.. Je bent een voorbeeld een inspirator, een geweldig lief mens! 
Maar bovenal iemand die alles met zoveel liefde, inzet, passie en doorzettingsvermogen aanpakt. Mij motiveert om het allerbeste in mezelf naar boven te halen en elke dag opnieuw mij laat inzien dat dromen uit kunnen komen door er keihard voor te werken"Brenda Olie bedankt! 

€4995

betaal in 1 keer

Makkelijk

€1275

 4 x 1250 betalen

Handig

Betaal in 1 keer 
of in 4 keer?

De prijs voor deze 1-1 opleiding

Nee dat hoeft nog niet. Ik adviseer je tijdens het traject bij het vinden van een eigen studio. Ik weet precies waar je op moet letten en wat heel belangrijk is bij het vinden een goede studio. 

Moet ik al een studio hebben?

Kan ik tussendoor video's kijken

Ja klopt, het is mogelijk om dit traject in termijnen te betalen. Ik adviseer wel dringend om alleen dit exclusieve 1-1 traject te volgen als je genoeg financiële draagkracht heb om (naast de opleiding) ook in korte tijd de juiste spullen te kunnen kopen en je studio te kunnen inrichten. Newborn Fotograaf worden kost best wat geld met het kopen van alle spullen :)

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Wil jij graag aan dit exclusieve 1-1 traject meedoen om optimale begeleiding te krijgen bij het opzetten van jouw fotografie onderneming? Neem contact op. Ik heb voor dit traject maar exclusieve plekken per jaar. Vraag naar de mogelijkheden om jouw droom onder mijn begeleiding te kunnen starten. :)

Ik wil mij aanmelden

Jazeker! Bij dit 1-1 traject krijg je exclusief de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen per whatsapp. Dit is alleen en exclusief mogelijk bij deze 1-1 opleiding 

Kan ik tussendoor vragen stellen?

Wacht nog even met spullen (props)  kopen totdat je begeleiding echt gestart is om miskopen te voorkomen. Ik heb een camera en lenzen gear lijst voor je, zodat je deze wel alvast goed kan gaan aanschaffen en ermee kan gaan oefenen.

moet ik al spullen kopen voor de start?

Hier staan de antwoorden

Heb je vragen?

Je krijgt toegang tot de Ollieschool videotheek waardoor je altijd tussen alle lessen door 24-7 video's kan kijken en kan blijven leren. Je krijgt ook gelijk inzicht in de nieuwe video's & de gast masterclasses van de Ollieschool Videotheek.

"Every Pro was first an amateur.
Start your dream today! "