all in 1 workshop: NEWBORN- BABY - ZWANGERSCHAP

De individuele opleiding
tot newborn, baby &
zwangerschapsfotograaf

Privé
Opleiding

Zelfstandig verder kan gaan als fotograaf met eigen studio en leuke klanten.

Je passie kan gaan leven en je droom hebt waargemaakt.

Over een 6 maanden je eigen fotografie onderneming hebt opgebouwd

Stel je eens voor dat jij..

Neem van mij aan dat dit vak het allerleukste vak ter wereld is!
Ik heb in 2013 de enge stap gezet van een "normaal leven in loondienst" naar een vrij ondernemers leven en geen dag in mijn leven spijt gehad van deze beslissing!
Ik weet als geen ander welke stappen je moet zetten om in korte tijd een succesvolle newborn baby & zwangerschapsfotograaf te gaan worden!

De opleiding tot prof

Eindelijk het leven kan gaan leiden die je altijd hebt gewild!

Nicole Tillie Fotografie

 Een beter coach/docent had ik niet kunnen krijgen.. Je bent een voorbeeld een inspirator, een geweldig lief mens! 
Maar bovenal iemand die alles met zoveel liefde, inzet, passie en doorzettingsvermogen aanpakt. Mij motiveert om het allerbeste in mezelf naar boven te halen en elke dag opnieuw mij laat inzien dat dromen uit kunnen komen door er keihard voor te werken"
Brenda Bedankt! 


Je niet door hebt dat je eerst moet investeren om te kunnen transformeren

Zo druk hebt met je leven dat je echt geen tjd hebt om te fotograferen

Fotografie als hobby ziet en liever met je telefoon foto's maakt

Deze opleiding is niet voor jou als

Enorme motivatie hebt om je passie te gaan leven

Voldoende financiële middelen hebt om de opbouw van je bedrijf te kunnen dragen

Per maand minimaal 4  shoots kan doen voor je portfolio opbouw

Jij ervan droomt om newbornfotograaf te worden als bij of hoofdberoep

Deze opleiding is voor jou als

Je eigenlijk niet zo dol bent op newborns 

Leer hier alles over zwangerschapsfotografie outdoor & in de studio met natuurlijk licht. 

zwangerschap

Leer hier alles over babyfotografie, de diverse ontwikkelingstadia , stylingsets voor sitter & cake smash shoots & poses.

baby

Leer hier alles over newbornfotografie. De methodiek, diverse wraptechnieken en alle poseer technieken die ik gebruik zowel met gezin, als in de props & beanbag.

newborn

Leer hier de basis van fotografie voor newborn, baby & zwangerschapsfotografie. Je hoeft nog niet veel ervaring te hebben om te kunnen starten aan deze opleiding.

Fotografie

Wat ga je leren?

Leer hier alles over het opzetten van je eigen onderneming, prijzen & producten, marketing & sales en social media.

ondernemen

Leer stap voor stap je eigen shoots bewerken in photoshop en prachtig aanleveren aan je klanten.

bewerken

Wat krijg je allemaal?

In 6 maanden krijg je 2 fysieke privé opleidingsdagen van 10:30 tot 14:30 in mijn studio met modellen in Bergambacht. Daarnaast 3x online coachingsgesprekken van 90 minuten en tussendoor feedback op je werk en antwoorden op al je vragen.

Privé coaching

individuele begeleiding

01

Tijdens de opleiding lever je regelmatig shoots in voor feedback. Deze feedback is een zeer essentieel onderdeel in jouw leerproces. Zonder portfolio opbouw geen groei. :)

Feedback

1-1 Begeleiding

02

Als student van deze opleiding krijg je toegang tot een zeer waardevolle videotheek vol backstage video's en trainingen over basis fotografie, newborn, baby, zwangerschapsfotografie, ondernemen & photoshop met online trainingen. Zo kan je altijd leren tussen de lessen door.

Videotheek

begeleiding

03

Aan het einde van de opleiding geef je een presentatie over jouw groei als fotograaf en ondernemer. Na 6 tot 9 maanden staat jouw onderneming, portfolio en kan jij zelfstandig verder als newborn, baby & zwangerschapsfotograaf. 

Certificaat

begeleiding

04

Ik geef jou in deze opleiding alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.
Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen. Dit traject wordt afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van.


Hi

newbornfotograaf, opleider & mama

4995

in 1 keer betalen:
tijdelijk van 5990 euro naar 

beste deal

997

6 x betalen

handige deal

1997

3 x betalen

goede deal

Ja ik wil de opleiding volgen

aanmelden selectie gesprek

Inclusief handboek newborn & studiehandleiding 

BONUS

Dit is het mooie van een 1-1 opleiding. Die ga je niet missen. We maken in overleg de afspraken van de 1-1 lessen en 1-1 coaching. Bij ziekte maken we een  nieuwe afspraak zodat je de les weer kan inhalen.

Wat als ik een lesdag mis?

Heb je interesse in deze exclusieve 1-1 opleiding? Deze opleiding heeft zijn resultaat ruimschoots bewezen. Ik heb al jarenlang meerdere zeer succesvolle fotografen gebracht tot waar ze nu staan. Aan de top & volgeboekt. Ik investeer met veel liefde mijn jarenlange ervaring & kennis en ik heb besloten om vanaf nu mijn 1-1 waardevolle coaching echt heel exclusief te houden.

Wil jij door mij 1-1 persoonlijk opgeleid worden? Vul HIER het aanvraag formulier hier.

Welke selectie procedure is er?

Ja, het is mogelijk om dit traject in termijnen te betalen. Ik adviseer wel dringend om alleen dit exclusieve 1-1 traject te volgen als je genoeg financiële draagkracht heb om (naast de opleiding) ook in korte tijd de juiste spullen te kunnen kopen en je studio te kunnen inrichten. Newborn Fotograaf worden kost best wat geld met het kopen van alle spullen :)

Kan ik deze opleiding in delen betalen?

Ja het is fijn als je al een beetje weet wat sluitertijd, diafragma en ISO is. Ik adviseer je dan ook om eerst de Newborn Special training te doen voordat je aan de opleiding gaat beginnen. Zo weet je of dit vak al echt wat voor jou gaat zijn. Je krijgt je investering  van mij terug zodra je echt aan de 1-1 opleiding gaat beginnen.

moet ik al fotografie basis kennis hebben?

Wacht nog even met spullen (props) kopen totdat je begeleiding echt gestart is om miskopen te voorkomen. Ik heb een camera en lenzen gear lijst voor je, zodat je deze wel alvast goed kan gaan aanschaffen en ermee kan gaan oefenen.

Moet ik al nieuwe spullen kopen?

maak je geen zorgen, hier zijn de antwoorden

heb je vragen?

Wil jij gaan beginnen?