meer info over fast newborn academy?

De individuele opleiding
tot newborn, baby &
zwangerschapsfotograaf

Privé
Opleiding

Zelfstandig verder kan gaan als fotograaf met eigen studio en leuke klanten.

Je passie kan gaan leven en je droom hebt waargemaakt!

Over een 6 maanden je eigen fotografie onderneming hebt opgebouwd

Stel je eens voor dat jij..

Neem van mij aan dat dit vak het allerleukste vak ter wereld is!
Ik heb in 2013 de enge stap gezet van een "normaal leven in loondienst" naar een vrij ondernemers leven en geen dag in mijn leven spijt gehad van deze beslissing!
Ik weet als geen ander welke stappen je moet zetten om in korte tijd een succesvolle newborn baby & zwangerschapsfotograaf te gaan worden!

De opleiding tot prof

Eindelijk het leven kan gaan leiden die je altijd hebt gewild!

Besma Photography

"Ik heb veel cursussen gevolgd maar de opleiding tot newborn fotograaf bij Brenda heeft mij als fotograaf en mijn bedrijf naar een hoger niveau getild. Elke les was voor mij erg waardevol en gaf mij veel inzichten waar ik direct mee aan de slag kon. Brenda gaf mij veel positieve energie en is ontzettend behulpzaam. Ze heeft veel kennis en is perfectionistisch en dat draagt ze allemaal aan ons over. De opleiding en vele gesprekken met Brenda hebben mij het zelfvertrouwen gegeven om fulltime met mijn bedrijf aan de slag te gaan en te stoppen met mijn werk in loondienst. Inmiddels heb ik mijn eigen studio en zit ik wekelijks volgeboekt. Mijn foto's zijn echt veel beter geworden en ik kan Brenda niet genoeg bedanken voor wat ze mij allemaal heeft geleerd. Ik raad de opleiding tot newborn/babyfotograaf zeker aan! Brenda Olie bedankt! 


Je niet door hebt dat je eerst moet investeren om te kunnen transformeren

Zo druk hebt met je leven dat je echt geen tjd hebt om te fotograferen

Fotografie als hobby ziet en liever met je telefoon foto's maakt

Deze opleiding is niet voor jou als

Enorme motivatie hebt om je passie te gaan leven

Voldoende financiËle middelen hebt om de opbouw van je bedrijf te kunnen dragen

per maand minimaal 4  shoots kan doen voor je portfolio opbouw

Jij ervan droomt om newbornfotograaf te worden als bij of hoofdberoep

Deze opleiding is voor jou als

Je eigenlijk niet zo dol bent op newborns 

Leer hier alles over zwangerschapsfotografie outdoor & in de studio met natuurlijk licht. 

zwangerschap

Leer hier alles over babyfotografie, de diverse ontwikkelingstadia , stylingsets voor sitter & cake smash shoots & poses.

baby

Leer hier alles over newbornfotografie. De methodiek, diverse wraptechnieken en alle poseer technieken die ik gebruik zowel met gezin, als in de props & beanbag

newborn

Leer hier de basis van fotografie voor newbrn, baby & zwangerschaspfotografie. Je hoeft nog niet veel ervaring te hebben om te kunnen starten aan deze opleiding

Fotografie

Wat ga je leren?

Leer hier alles over het opzetten van je eigen onderneming, prijzen & producten, marketing & sales en social media.

ondernemen

Leer stap voor stap je eigen shoots bewerken in photoshop en prachtig aanleveren aan je klanten

bewerken

Wat krijg je allemaal?

In 6 maanden krijg je 2 fysieke privé opleidingsdagen van 10:30 tot 14:30 in mijn studio met modellen in Bergambacht. Daarnaast 4x online coachingsgesprekken van 90 minuten en tussendoor feedback op je werk en antwoorden op al je vragen.

Privé coaching

individuele begeleiding

01

Tijdens de opleiding lever je zeer regelmatig je werk in voor feedback. Deze feedback is een zeer essentieel onderdeel in jouw leerproces. Zonder portfolio opbouw geen groei. :)

Feedback

1-1 Begeleiding

02

Als student van deze opleiding krijg je exclusief toegang tot een zeer waardevolle videotheek vol backstage video's en trainingen over basis fotografie, newborn, baby, zwangerschapsfotografie, ondernemen & photoshop met online trainingen. Zo kan je altijd leren tussen de lessen door.

Videotheek

begeleiding

03

Aan het einde van de opleiding geef je een presentatie over jouw groei als fotograaf en ondernemer. Na 6 maanden staat jouw onderneming, portfolio en kan jij zelfstandig verder als newborn, baby & zwangerschapsfotograaf. 

Certificaat

begeleiding

04

Ik geef jou in deze opleiding alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.
Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen. Dit traject wordt afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van.

Na deze intensieve opleiding kom je in het geheime nazorg Ollieschool studenten FB groepje en kan je altijd nog terugvallen op mijn ondersteuning.

Hi

newbornfotograaf, opleider & mama

7500

in 1 keer

beste deal

1399

6 x betalen

handige deal

2850

3 x betalen

goede deal

Ja ik wil de opleiding volgen

geef je op voor een telefonisch kennismakingsgesprek

Inclusief handboek newborn & opleidingsboek 

BONUS

Neem contact op voor de mogelijkheden om te kunnen starten.

De fysieke en online afspraken worden in goed onderling overleg aan het begin van het traject afgesproken.

wanneer start de opleiding?

Dit is het mooie van een 1-1 opleiding. We maken dan gewoon in overleg een nieuwe afspraak zodat je de les weer kan inhalen.

Wat als ik een lesdag mis?

Heb je interesse in deze opleiding? Vraag dan het speciale 1-1 opleidings info magazine aan. Hier staat allemaal handige info in. Dan weet je gelijk welke camera en lenzen je het beste kan kopen. Je kan ook de PODCAST luisteren daar leg ik het ook uit.

Welke camera en lenzen moet ik alvast kopen?

Ja zeker, het is mogelijk om dit traject in termijnen te betalen. Ik adviseer wel dringend om alleen dit exclusieve 1-1 traject te volgen als je genoeg financiële draagkracht heb om (naast de opleiding) ook in korte tijd de juiste spullen te kunnen kopen en je studio te kunnen inrichten. Newborn Fotograaf worden kost best wat geld met het kopen van alle spullen :)

Kan ik deze opleiding in delen betalen?

Ja het is fijn als je al een beetje weet wat sluitertijd, diafragma en ISO is. Ik adviseer je dan ook om eerst de basis newborn training te doen voordat je aan de opleiding gaat beginnen. Zo weet je of dit vak al echt wat voor jou gaat zijn. Je krijgt je investering in de basis newborn training van mij terug zodra je echt aan de opleiding gaat beginnen.

moet ik al fotografie basis kennis hebben?

Wacht nog even met spullen (props) kopen totdat je begeleiding echt gestart is om miskopen te voorkomen. Ik heb een camera en lenzen gear lijst voor je, zodat je deze wel alvast goed kan gaan aanschaffen en ermee kan gaan oefenen.

Moet ik al nieuwe spullen kopen?

maak je geen zorgen, hier zijn de antwoorden

heb je vragen?

Wil jij gaan beginnen?