zaterdag 15 juni 2024

Ollieschool event

Het Ollieschool Event staat dit jaar compleet in het teken van de geposeerde newborn fotografie.

De geposeerde newborn fotografie ziet er heel makkelijk lijkt, maar is in de praktijk toch best moeilijk om het zelf mooi te kunnen uitvoeren.

Daarom ga ik jullie deze dag echt handige praktijktips leren hoe je zelf je eigen geposeerde newbornshoots kan gaan verbeteren.

Er komt een echt newborn model in de ochtend waar ik mee ga shooten en jullie kunnen er lekker omheen zitten zodat je kan meekijken en leren hoe ik dat ga aanpakken.

Daarnaast leer ik je die dag meteen de handigste en slimste photoshop trucjes zodat jouw newbornfoto's direct mooier gaan worden en dat het je zo min mogelijk tijd kost om te bewerken. Het leukste van deze dag is dat jullie zelf ook actief gaan oefenen in een heus Newborn Parcour (huh wat?)

Kortom: Deze dag gaat jou heel veel newborn fotografie kennis, gezelligheid en inspiratie opleveren :)


Ollieschool Event - 15 juni -

Yep je hoort het goed! Het Ollieschool Newborn Parcour!
De allereerste ooit ter wereld :D

Ik ga de zaal dus opdelen in kleine groepjes in een parcour en bij elk onderdeel kan je met de pop (nee uiteraard niet met echte modellen ;) zelf een belangrijke essentiële vaardigheid oefenen die jou een betere geposeerde newornfotograaf kan gaan maken.

Ik geef al ruim 10 jaar workshops en opleiding in dit vak, dus ik weet precies wat jij moet gaan oefenen om jezelf te verbeteren :)

Na afloop krijgt iedere deelneemster een bewijs van deelname aan het "Ollieschool Newborn Parcour".
Dit unieke certificaat wil je toch graag aan je muur hangen :)


Newborn Parcour

Het Parcour bestaat uit:

- Macro: Hier leer je precies hoe je die mooie macro foto's voor elkaar krijgt
- Kinpose: leer hier hoe je de emmer goed kan opbouwen voor de moeilijke kinpose, oefen ook hoe je de newborn erin en eruit kan halen met de pop
- Opbouw schaal: Bouw hier de schaal goed op, leg de pop erin op de rug en oefen vanaf welke hoek je de foto gaat nemen
- Beanbag: oefen hier de juiste hoek voor de beste shot
- Wrappen: oefen hier een moeilijke draai wrap
- Bedje buik pose: Leer hier hoe je de newborn in het bedje moet krijgen voor de schattige buik pose met beentje eruit
- Mama met newborn pose in haar armen: oefen hier die lastige newborn mama pose met de newborn in haar armen
- Broer/Zus met newborn pose: Oefen hier hoe je het beste deze foto kan nemen en waar je op moet letten om deze foto voor ouders zo mooi mogelijk te maken.

Hoppa! Jij gaat hierna vol vertrouwen en met de juiste kennis jouw volgende shoot in :)


56.4907° N, 4.2026° W

15 juni 2024
09:30- 16:00 uur
locatie: De zwaan in BerkenwoudeOllieschool Event

Deze dag staat in het teken van de geposeerde newborn fotografie

Kom jij ook?

Tijdschema 

  • 9:30-10:00 inloop
  • 10:00-12:00  Start shoot met Newborn model (jullie kijken mee, shooten niet mee)
  • 12:00- 12:45 Lunch
  • 12:45- 14:30 Newborn Parcour - jullie gaan essentiële vaardigheden oefenen met de pop
  • 14:30-14:45 pauze
  • 14:45- 15:45 Photoshop Newborn skills: leer hier hoe je snel je foto prachtig kan photoshoppen 

De dag kan mogelijk iets uitlopen (met newborns weet je het maar nooit :)) 

Ik heb er enorm veel zin in!

Kom jij ook? :)  Locatie: Berkenwoude

indeling dag

Een ticket voor deze leuke newborn dag kost 197 euro ex btw. 

Dit is dus een stuk goedkoper dan een reguliere newborn workshop.

Je krijgt deze dag allemaal handige waardevolle informatie over de geposeerde newborn fotografie, een lekkere lunch & koffie, thee of water & een certificaat van je parcour & handige video's om terug te kijken & een giftbag!

Yesssss! Ben jij er ook bij?

Claim snel je plekje voor dit unieke gezellige event :) 


.

TICKET INFO?

Een dag vol met waardevolle info!
-Meekijken bij een echt model
- Zelf vaardigheden oefenen in het newborn parcour
- Bewerk demo voor newborns

Model & praktijk oefeningen

Wat krijg jij

Jij krijgt na afloop van de dag de uitleg video's van het newborn parcour & een video met de photoshop trucjes in je ollieschool account. Om ook na deze informatieve dag nog terug te kunnen kijken :)

Video's 
met uitleg na afloop

Je krijgt een certificaat mee als bewijs van jouw deelname aan het newborn parcour op het Ollieschool Event

Certificaat Newborn
parcour

Je krijgt als cadeau een leuke giftbag met het Ollieschool Magazine erin
en nog wat lekkers :)

Giftbag 

€197  

197 euro ex btw 
(238,37 euro incl btw)

Ticket
 197 ex BTW -UITVERKOCHT-

Koop hier direct jouw ticket en wees verzekerd van jouw plekje op dit leuke ollieschool event

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Ik ga echt een demo workshop geven met een newborn model. Jullie zitten dan dichtbij er omheen dat je alles goed kan zien. Tijdens het poseren en fotograferen leg ik van alles uit en kunnen jullie meekijken.

Kan ik mee shooten met het newborn model

Bij deze uitleg komen jullie lekker dichtbij zitten en ik ga de belangrijkste handigste photoshop trucjes in photoshop laten zien voor de geposeerde newborn fotografie. Deze uitleg neem ik op en ook deze video krijgen jullie toegestuurd na deze leuke dag. 

Hoe zit het met de photoshop uitleg?

Voor alle fotografen met een passie en liefde voor de geposeerde newborn fotografie. Of je nu een beginner bent of al jaren een pro. Jij bent van harte welkom :)

Voor wie is deze dag?

Hier staan de antwoorden 

Heb je vragen?

wat te doen met ziekte?

Bij het parcour zijn geen echte newborns, maar poppen aanwezig. We verdelen de deelnemers in groepjes en je gaat per groepje naar een onderdeel waarbij iedereen het onderdeel kan oefenen. Er is een duidelijke uitleg aanwezig per los onderdeel zodat je precies weet hoe en wat je moet doen. Ik loop uiteraard ook rond in de zaal om eventuele vragen te beantwoorden en te helpen daar waar nodig. Neem dus je camera mee om te kunnen oefenen. Zelf de vaardigheid oefenen gaat enorm helpen voor als je straks weer in je eigen shoot zit.

Hoe zit het met het parcour?

Na afloop van het Ollieschool Event krijg je toegang tot de speciale video "newborn parcour" Hier zie je de uitleg terug per los onderdeel zodat jij zelf ook na afloop hier verder mee kan gaan oefenen.

Krijg ik ook toegang tot een video?

Entree tickets kan je helaas niet ruilen of je kan ook niet je geld terugkrijgen. Net als andere tickets voor events. Je mag wel je ticket doorverkopen aan een ander als je om de één of andere reden verhinderd bent. Geef dan wel even op tijd de naamswisseling door om problemen aan de deur te voorkomen.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om je ticket niet door te verkopen en dan kan je altijd nog later de video's kijken met de uitleg over de essentiële onderdelen & photoshop video. Zo krijg je toch die juiste kennis stel dat je niet kan komen.

Stel dat ik ziek ben op de dag van het event, dan moet ik de datum helaas verzetten naar een nieuwe datum. Indien je dan op de nieuwe datum niet kan, krijg je wel je ticket geld teruggestort. Zorg dat je dus altijd een eventuele hotel overnachting makkelijk kan annuleren.

Ik wil het deze dag niet te druk laten worden. Zeker in verband met het parcour wil ik de groepjes heel klein houden. Zodra ik vind dat er genoeg deelnemers zijn gooi ik de inschrijving dicht. 

Hoeveel deelnemers komen er?

Ik ben een belgische fotograaf

Welkom! Leuk! Ik ben zelf ook half Belgisch :) Indien je een factuur nodig hebt met BTW nummer moet je mij altijd even eerst een mailtje sturen, dan kan ik een aparte factuur aanmaken geschikt voor de Belgische boekhouding. Doe dit altijd voordat je gaat betalen. Achteraf nadat er al een betaling heeft plaatsgevonden kan ik GEEN wijzigingen in factuur of facturatie meer doorvoeren. Dit is ook van toepassing op alle andere producten van Ollieschool.