Datum: 31 mei 2024  -  Locatie: "De Bronhoeve" in Cothen 

MOTHERHOOD workshop

Tijdens deze unieke workshop in een oude boerderij met prachtig licht en grote wilde tuin, neem ik je mee in het geliefde "Motherhood" thema.

Op deze dag leer je alles over deze specifieke tak van sport zowel indoor als outdoor!

We duiken diep in op motherhood thema met een echte diepe connectie en vol liefde. Deze emoties zorgen voor een verdiepend aspect waardoor deze foto's niet alleen prachtig zijn, maar dat je deze foto's ook echt VOELT als je er naar kijkt.  

— prinses diana

"A mother’s arms are more comforting than anyone else’s"

Zwangershoot indoor en outdoor 
alle ins en outs voor

zwangershoot

Knuffel mama shoot indoor & outdoor in de prachtige tuin

Baby met mama

Newbornborn shoot lifestyle 2.0 (geposeerd in combi met connectie) 

Newborn model met mama

marketing & sales

bewerken

babyshoot

zwangershoot

newbornshoot

INHOUD

Afhankelijk van het weer ga ik ook naar buiten om in de mooie omgeving te shooten. Je krijgt dus zowel allemaal info over binnen & buitenshoots. Daarnaast ga ik je ook laten zien hoe ik deze shoots ga bewerken en wat handig is als je motherhood gaat toevoegen aan je aanbod.
Deze workshop duurt tot in de avond, zodat we ook nog hopelijk met mooi avondlicht (geen garantie ivm onvoorspelbaarheid van de natuur) een zwanger model met ouder kindje kunnen shooten. :) Zin in!!

Motherhood workshop

31 mei 2024

BRENDA OLIE IN DE PERS

- Praktische kennis voor deze motherhood shoots 
- Kennis over indoor en outdoor natuurlijk licht
- Kennis van styling, poses en handige workflow bij de lifestyle 2.0 newborn shoots, baby & zwangerschaps shoots
- Kennis van macro shots
- Weten hoe je "Motherhood" kan toevoegen aan je huidige aanbod
- Kennis van bewerken van indoor & outdoor shoots met photoshop

Resultaat voor jou na deze workshop

31 mei 2024

Leer hier hoe je deze shoots prachtig kan bewerken in photoshop. Je krijgt hiervan een aantal video's achteraf om terug te kijken. Fijn!

Bewerken

Leer hier alles over zwangerschapshoot indoor & outdoor, poses, styling en natuurlijk licht.

Zwangerschap

Leer hier alles over de knuffel baby foto's, de mummy and me workflow 
poses en styling met baby van paar maanden oud

Baby

Leer hier welke workflow ik doe bij de populaire lifestyle 2.0 shoots:
een combi van connectie en poseren in 1 shoot :) Uniek!

Newborn

Wat ga je leren?

Krijg waardevolle info over locaties zoeken, licht, styling, workflow en praktische tips voor outdoor shoots.

Outdoor fotografie

Leer hoe je deze motherhood shoots handig kan inzetten voor je eigen fotografie onderneming.

Marketing & SALES

liefs Marinka

"Net Een workshop gevolgd bij Brenda Olie. De place to be!
Ik heb enorm veel bijgeleerd over het volledig pakket fotografie, want fotografie is zoveel meer dan fotograferen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om alles uit te leggen van A tot Z. Theorie, praktijk, marketing, social media, prijs, do's and don't....
Ook na de workshop het bekijken van de filmpjes op je website → TOP
Dankjewel Brenda, je hebt me een enorme boots gegeven."Ja ik wil!!

12:00:  Start theorie uitleg Motherhood thema, workflow/ posing, theorie indoor en outdoor, finding & creating connection
13:00: Newborn model met mama connectie en mijn lifestyle 2.0 workflow  
15:00: Oudere Baby model met mama sessie
16:00: Marketing & Sales motherhood thema
17:00: Avond eten (soep, salades, broodjes met beleg)
18:00: Bewerken Motherhood thema indoor & outdoor
19:00: Avond shoot Zwangerschap model met ouder kindje (Deze avond shoot hangt af van het weer, anders binnen shooten)
Indeling van de dag

let's learn something new

Wat krijg je allemaal...

347 euro

Speciale Prijs:

waarde 1500 euro

BONUS "LOVELY LIFESTYLE 2.0" VIDEO Krijg tijdelijk als bonus de (nu nog niet uitgebrachte) "Lovely Lifestyle 2.0" online training CADEAU ter waarde van 197 euro  na de workshop :)

CERTIFICAAT OLLIESCHOOL  Ontvang een prachtig Ollieschool certificaat om gelijk op te hangen in je eigen studio (Priceless!) 

BONUS Bewerken in photoshop VIDEO krijg als bonus toegang tot een video binnen waarbij ik van elke shoot 1 foto bewerk van deze dag om voor altijd terug te kijken
(waarde 500 euro)

3 shoots meeshooten van newborn, baby & zwangershoot waar de newborn alleen als met mama op de foto gaat super allround workshop  (waarde 850 euro)

Prachtige workshop dag met intiem klein clubje enthousiaste fotografen —  Een ervaring voor het leven (waarde priceless)

347

Laatste 2 plekjes
347 incl btw

handige deal

Ja ik wil dit volgen datum: 31 mei 2024

Als ik ziek ben verzet ik de gehele dag naar een andere datum. Let er altijd op dat je eventuele overnachting met annuleren boekt. (Zodat je niet aan een overnachting vast zit mocht de workshop ineens onverwachts verzet worden)
Indien jij ziek bent/afwezig, dan kan jij je investeringsgeld inruilen voor een ander passend (toekomstig) aanbod op Ollieschool. Daar vinden we altijd samen een goede passende oplossing voor. :)

Nee, dit is helaas niet mogelijk aangezien ik de styling creëer en poseer. Je mag (mijn persoonlijke mening) alleen geheel eigen werk die je helemaal zelf gaat stylen (met je eigen spullen), zelf poseren en helemaal zelfstandig gaat fotografen als eigen portfolio aan jouw toekomstige klanten laten zien. :) Dit is om misleiding te voorkomen. Officieel is het namelijk niet je "eigen" werk en je wilt natuurlijk niet dat klanten jouw kan kiezen op andermans werk. Je kan de foto's uiteraard wel gebruiken om te plaatsen in je blog en op je social media dat je bij een leuke workshop bent geweest en dat je laat zien dat je investeert in je eigen ontwikkeling :)

Kan ik de foto's die ik die dag maak als eigen portfolio gebruiken?

Deze dag is alleen begeleiding/coaching op de dag van de workshop. Na deze dag is de persoonlijke coaching weer voorbij. Voel je dat je hierna nog coaching wilt dan ben je van harte welkom bij de 1-1 workshop, opleiding of mentoring call. 

Krijg ik hierna nog coaching?

Als je deelneemt aan deze workshop heb je al de basis kennis van fotografie en weet je goed met je eigen camera om te gaan. Het is fijn als je al iets ervaring hebt met newborns, maar het is geen vereiste. Je hoeft ook nog geen outdoor shoots te hebben gedaan. Een enthousiaste leergierige houding is belangrijk. :)

Is deze dag ook geschikt voor een beginner?

Hier staan de antwoorden 

Heb je vragen?

wat te doen met ziekte?

Neem je camera mee en een lichtsterke lens mee (die onder de f3.5 kan) om mooie dromerige foto's te kunnen maken. Bijvoorbeeld de 35 mm 1.4, OF de 50 mm 1.4  OF de 24-70 mm 2.8.

Ik neem zelf mijn canon R5 mee met de 28-70 mm 2.0, mijn macro 100 mm f2.8. mijn 35 mm 1.4 en mijn 135 mm 2.0 mee,  zodat ik jullie ook kan laten zien hoeveel impact je lenskeuze heeft op het eindresultaat op je  shoot. 

Welke camera en Lens heb ik nodig?

Bij deze motherhood workshop krijg je na afloop toegang tot een bewerkvideo's van Motherhood shoots om op je gemak nog terug te kijken na de workshop. Dit omdat ik uit ervaring weet dat je vaak het bewerken lastig is om te onthouden tijdens een workshop dag. Na afloop krijg je ook als BONUS toegang tot de lifestyle 2.0 "Lovely lifestyle 2.0" twv 197 euro :)


Wanneer krijg ik toegang tot de video's?

Wat ga jij hier leren? Alles over een liefdevolle shoot met connectie, maar dan wel gestyled en ik ga ook aansturen/poseren om een prachtig plaatje te krijgen. Ik laat een handige workflow zien bij de 3 shoots zodat je deze zelf ook kan gaan toepassen bij je eigen shoots.  

Wat ga ik leren?

Wil jij dit niet missen?