Online trainingen & coaching

Beginners in  newborn
fotografie

Fotograaf!

Jij bent al gestart met newborn fotografie en je hebt inmiddels al meerdere newbornshoots gedaan. Je hart maakt elke keer een sprongetje tijdens zo'n shoot. Het is zo leuk!

Alleen loopt je wel al tegen wat obstakels aan.  Je blijft moeite hebben met het in slaap krijgen en houden van de newborn. Ook het wisselen van de ene setting naar de andere setting levert vaak een klaar wakkere newborn op. Hoe doen al die andere dat toch? Op insta ziet het er altijd zo makkelijk uit bij de rest?

Als je kijkt naar je gallery zie je dat de shoots wel veel op elkaar lijken. Je raakt ook nog behoorlijk veel tijd kwijt bij het bewerken van de shoot. Dat moet toch sneller kunnen?
Say no more!
Ik kan jou helpen :)

—OPrah Winfrey

““Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you.”.”

Leer in deze DIY (Do It Yourself) online training precies wat mijn geheim is om mijn newbornshoots binnen 2 uur klaar te hebben met een enorme variatie aan settings (minimaal 5)
 Ik leer je welke workflows het beste werken in welke situatie en hoe je de meeste variatie kan krijgen in jouw newbornshoot voor jouw klant (hallo upsell!) 


Easy Flow Posing

Schrijf in voor de wachtlijst

Wil jij graag real live de diepte in met de connectie tussen moeder en kind? Motherhood! Na deze workshop weet jij alles over de leuke lifestyle 2.0 newbornshoot vol liefde en connectie. Leer liefdevol poseren met mama. Leer schattige macro shots & hoe je met 1 wrap simpel en tijdloos op de beanbag kan poseren. Daarbij komt er ook een ouder baby model met mama en een zwanger model met kindje. Motherhood in zijn volledige vorm! Deze workshop is in een oude boerderij met wilde tuin en we gaan zowel binnen als buiten fotograferen :) All round praktijk workshop!

Motherhood Workshop

31 mei 2024 - Cothen CHRISTA NERINCKX

Ik volgde enkele jaren geleden een 1/1 workshop over newbornfotografie waarbij Brenda me precies vertelde wat er kon verbeteren aan mijn fotografie, qua licht en styling etc, waarbij ze me ook vertelde hoe ze zelf werkt. Ik had toen al wat ervaring maar bespreking van mijn foto's toonden aan dat ik nog een hele weg te gaan had. Na alle workshops die ik reeds volgde was dit toch de workshop waar ik duidelijk het meest aan gehad heb in de jaren erna.

Nu heb ik net terug een mentoring achter de rug met Brenda, en het was terug helemaal wat ik nodig had. Ik kon helemaal mijn ei kwijt, ze stuurde me bij waar ze het nodig vond en gaf me ook terug het zelfvertrouwen dat ik even kwijt geraakt was. Dit was de perfecte follow up van de eerdere workshop en ik ben er zeker van dat dit mijn zaak terug een enorme boost zal geven! Hartelijk dank, Brenda voor je openheid, vakkunde en warme persoonlijke aanpak!

inschrijven wachtlijst

Leer in deze online training precies de juiste photoshop trucjes om jouw newbornshoot prachtig te bewerken voor jouw klanten! 
Kijk mee hoe ik lastige huidjes mooi krijg, achtergronden snel bewerk en mama's trots maak :)


Miss Photoshop 

let's learn something new

De 1-1 mentoring call "RISE" geeft jou de juiste handvatten om te groeien als fotograaf & onderneemster

Rise

Groei binnen 1 dag als newborn fotograaf & onderneemster.
Mooier en beter poseren. Leren om meer klanten binnen te krijgen