Opleiding tot newborn/ baby/ zwangerschapsfotograaf

Sta jij op het punt om je passie te gaan leven? Wil jij graag je leven omgooien en een eigen onderneming starten tot newborn en baby /zwangerschaps fotograaf? Dan is dit jouw kans.

Tijdens deze intensieve opleiding tot fotograaf leer ik je alles wat je nodig hebt om je eigen fotografie onderneming vanaf de grond helemaal op te bouwen. Ik had alleen een lege agenda, mijn fotografie droom en mijn camera en ik heb vanaf de bodem mijn bedrijf binnen 1 jaar opgebouwd. Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, deel ik in dit traject met jou.

Ik geef jou alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.

Ik ga je alles leren over newborn, baby, zwangerschapsfotografie met natuurlijk licht.

Je krijgt les in een klein groepje studenten van 3 tot 8 studenten. Ik leer je photoshoppen, deel alle newborn fotografie trucjes en ik vertel precies welke camera, lenzen en andere spullen je het beste kan kopen. Geen onnodige uitgaven meer voor jou. Daarnaast vertel ik je alles over producten, albums en andere producten en hoe je je klanten kan vinden. Ik help jou met het vormgeven van je bedrijf, je branding.

Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen als fotograaf. Dit traject wordt afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van. Na deze intensieve opleiding kom je in het geheime nazorg Ollieschool studenten FB groepje en kan je altijd nog terugvallen op mijn ondersteuning.

Inhoud - Opleiding tot Newborn/baby & zwangerschapsfotograaf :

Welke spullen je moet kopen ? (TIP: Wacht aub met spullen kopen totdat we elkaar hebben gesproken, zodat je geen dure onnodige miskopen gaat doen)
Fotografie kennis
Sluitertijd, diafragma en ISO: Technische kant van je camera
Natuurlijk licht
Poseren
Photoshop
Zwangerschapsfotografie met modellen
Alles over Newborn fotografie met modellen
Baby fotografie met modellen
Portfolio review
Bedrijfsvoering, KVK, wat is nodig?
Ondernemersplan/ tips pandje zoeken
Tips voor het laten maken van je website/logo/branding
Prijsbepaling/ marketing/social media
Assessment

Deze opleiding duurt ongeveer 12 maanden en je hebt ongeveer 1 keer in de maand les. De lessen zijn een combinatie van online lessen in de virtuele chatroom & praktijklessen met modellen in de studio in Krimpen aan den IJssel.

De lessen van zijn van 10:00-15:30 uur

- 9 lessen (een aantal lessen zijn online & aantal geheel in de studio met modellen)
- 1 extra inhaal les aan het einde
- 1 dag Assessment

Studiebelasting: Ga uit van ongeveer 8 uur studiebelasting per week, zorg dat je genoeg tijd hebt om te shooten & oefenen tussen de lessen door.

Geheimhouding: Alle informatie die ik met je deel is strikt vertrouwelijk. Deze informatie mag niet worden gedeeld, gekopieerd of worden gebruikt voor eigen workshops.

Let op: Enige voorkennis van fotografie is aanbevolen. In de eerste les ga ik wel uitgebreid in op specifieke fotografie kennis. Het is wel echt van groot belang dat je tussen de lessen door voldoende tijd hebt om eigen portfolio shoots te gaan doen.

Wat krijg je:
- Traject van 12 maanden
- Studiehandleiding
- Handboek Newborn Fotografie van Brenda Olie
- Toegang tot de studenten videotheek van Ollieschool online met online trainingen.
- Toegang tot geheim FB groepje per klas

Dit traject is beschikbaar voor 3995,- incl BTW. Het is toegestaan om in 12 maandelijkse termijnen te betalen.

LET OP: Boek op tijd je plekje, er zijn maar enkele exclusieve opleidingsplekken per jaar.
Lesdagen zijn op vrijdag.

Opleiding 2020/2021: Er zijn 2 groepen gestart in april 2020. Het is helaas HELEMAAL UITVERKOCHT. Sorry!
Nieuwe groep startdatum februari 2021: Binnen 1 week ook VOL! Geef je nu op voor de nieuwe startdatum najaar 2021, schrijf je in via de site.

Data's opleiding groep najaar 2021/2022 (OOK VOL)
Let op: volgende groep start feb 2022 (Je kan je nu ook al inschrijven voor 2022, hier ook nog maar 2 plekjes)

Les 1: 10 september 2021
les 2: 15 oktober 2021