Ik volgde enkele jaren geleden een 1/1 workshop over newbornfotografie waarbij Brenda me precies vertelde wat er kon verbeteren aan mijn fotografie, qua licht en styling etc, waarbij ze me ook vertelde hoe ze zelf werkt. Ik had toen al wat ervaring maar bespreking van mijn foto's toonden aan dat ik nog een hele weg te gaan had. Na alle workshops die ik reeds volgde was dit toch de workshop waar ik duidelijk het meest aan gehad heb in de jaren erna.
Nu heb ik net terug een 1-1 online mentoring achter de rug met Brenda, en het was terug helemaal wat ik nodig had.

Ik kon helemaal mijn ei kwijt, ze stuurde me bij waar ze het nodig vond en gaf me ook terug het zelfvertrouwen dat ik even kwijt geraakt was. Dit was de perfecte follow up van de eerdere workshop en ik ben er zeker van dat dit mijn zaak terug een enorme boost zal geven! Hartelijk dank, Brenda voor je openheid, vakkunde en warme persoonlijke aanpak!

C.N. - Online mentoring

"Afgelopen weekend heb ik de workshop All in one gevolgd. Het is een heel inspirerende workshop. Newborn, baby, cakesmash en zwangerschapsshoot. Veel geleerd, Brenda legt het allemaal goed uit en de praktijk met de modellen was een goede leerschool. Brenda dank je wel voor deze fijne workshop in een heel prettige sfeer, goede verzorging en voor de adviezen. Brenda ik sluit niet uit, dat ik nog eens langskom :-)"

Petra van der Weiden - All in 1 workshop

"Een zeer complete 2 daagse workshop van Brenda. Behalve de uitgebreide theorie hebben we super fotosessies mee mogen maken. Van zwangerschap, newborn tot baby's en cakesmash. Dit was erg leerzaam en gaf een heel goed beeld en de juiste handvaten om zelf goed verder te komen. Super bedankt!"

Tessa V.L - All in 1 workshop

Wauw, wat een ervaring deze workshop newborn fotografie. Ondanks ik al verschillende keren newborns heb gefotografeerd,  heb ik zoveel bijgeleerd op deze workshop. Zoveel bruikbare tips waar ik direct mee aan de slag kan. De passie en de liefde voor het fotograferen van newborns spat eraf bij deze superlieve dame. Ik heb ervan genoten en de microbe heeft me nog meer te pakken.
Dankjewel voor deze geweldige dag. Liefs Gwen

Gwen - Newborn fotografie workshop

"Lieve Brenda, Bedankt voor deze 2 geweldige en leerzame dagen. De All-in-one cursus heeft me op een heleboel nieuwe ideeen gebracht, en geleerd om ook anders naar dingen te kijken. Ook buiten de fotografie om was alles tot in de puntjes verzorgd, en kwamen we niets te kort. Een heerlijke, uitgebreide lunch en tussendoortjes. Uitstekend. Bedankt!"

Mirjam Koning-Baijens - All in one workshop

"Na 10 jaar in het onderwijs te hebben gezeten wilde ik wat anders...
Fotograferen sprak mij altijd wel aan en was stiekem wel een droom van mij. Een eigen studio en met baby's en kinderen aan het werk. Na lang twijfelen heb ik contact gezocht met Brenda. Ik heb haar mijn twijfels voorgelegd en de vraag of zij mij wilde opleiden tot fotograaf voorgelegd. Brenda heeft gelijk mijn twijfels weggenomen en we hebben gelijk afgesproken. Op onze eerste afspraak voelde het gelijk helemaal goed. Zij had voor mij een opleiding uitgeschreven.  Nog geen week later ging ik bij Brenda in de leer. We hebben eerst een goede camera en lenzen gekocht. Om vervolgens heel hard aan het werk te gaan.

Brenda heeft mij alles geleerd en heeft zich voor 100 procent voor mij ingezet. Ze wist precies wat ik nodig had.

Door veel samen de oefenen met modellen die zij had geregeld en de opdrachten die ze mij gaf.Tevens is Brenda een keertje meegegaan naar een shoot van mij. Hier heb ik ook heel veel van geleerd. Dankzij Brenda kan ik nu zeggen dat ik mijn eigen studio heb en natuurlijk mijn eigen bedrijf; Dus mocht je nog twijfelen? Niet doen! Gewoon de stap nemen!!! Als je iets wilt......
Brenda ik wil je bedanken voor alles! Je bent een topper!"

Agnes - Individuele opleiding tot baby/newbornfotograaf