Over Ollieschool

Ollieschool is de leerschool van Brenda Olie. Ollieschool is de plek voor de hobby, amateur en professionele fotograaf om zich te specialiseren in newborn, baby & zwangerschap fotografie met natuurlijk licht.

Hier leer je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn voor deze vormen van fotografie. Het is een specialisme. De meeste fotografie opleidingen geven vaak allround lessen en zijn meer gericht op conceptuele fotografie. Bij Ollieschool leer ik je heel efficient, praktisch en in simpele taal hoe je je eigen fotografie naar een hoger level kan tillen. Alles wat je nodig hebt om beter te worden in je grootste passie :)

Je kan kiezen uit een gehele opleiding, 1-1 online coaching, een online newborn training (of een andere leuke online training) of een newborn workshop VIP.

Bij het kopje aanbod kan je de keuze maken en je kan je gelijk online training kopen of je inschrijven voor een coaching, workshop of de opleiding.

Moeite met kiezen? Als je graag even wilt overleggen kan je een mailtje sturen naar [email protected] en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Super leuk dat je op mijn Ollieschool komt kijken. Even heel kort iets over mij: Ik ben Brenda Olie, beroepsfotograaf en afgestudeerd aan de fotovakschool. In mijn verleden ben ik jaren werkzaam geweest als pedagogisch medewerker, jeugdhulpverlener en docent. Ik heb hierdoor veel ervaring in het coachen, trainen en anderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Ik weet precies hoe je snel en daadkrachtig tot dat punt moet komen. Dit pad heb ik namelijk zelf ook bewandeld toen ik mijn oude leven achter mij liet. Ik weet hoe het voelt, de angst en twijfel om je baan op te zeggen om je passie te gaan leven. Je omgeving die hoofdschuddend zegt, maar daar kan je toch niet van leven? Yep. Been there, done that. Trust me.

Hoe het allemaal begon? Ik kwam eind 2012 newborn fotografie tegen en mijn hart ging weer open. Ik weet nog goed hoe sterk ik voelde dat ik DIT moest gaan doen met mijn leven. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling. Want als je eenmaal gaat doen wat voor JOU is weggelegd in het leven en dus echt op je pad beland, krijg je het ene cadeautje na het andere cadeautje op je pad geworpen.

Ik ben in mijn eentje een onbekend ondernemers pad gaan bewandelen die mij zoveel succes en geluk heeft opgeleverd. Uiteindelijk heb ik alles gekregen waar ik toen zo naar verlangde. Mijn fotografie onderneming draait altijd super goed, ik geef al sinds 2014 bijna wekelijks newborn workshops en leef mijn passie! Ik kreeg als bonus ook nog eens Tam op mijn pad. Hij was diegene die mijn fotografie website ging maken in 2013 en in we hebben samen na 3 verdrietige miskramen toch nog 2 prachtige gezonde kindjes mogen krijgen in 2018 & 2019! Ik voel mij elke dag weer rijk. Rijk omdat ik mag doen wat mijn passie is en rijk omdat ik mijn leven met hun mag delen.

Ik weet welke angsten ik heb moet overwinnen om hier te komen. Je hebt maar 1 leven. Make it count!

Met zeer veel liefde, passie en enorme gedrevenheid heb ik mijn eigen fotografie onderneming vanaf de grond opgebouwd en in korte tijd tot een succes gemaakt. Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Vanaf januari 2014 geef ik bijna wekelijks workshops newborn fotografie. Ik heb al vele succesvolle fotografen uit Nederland en België mogen opleiden & coachen in dit prachtige vak. Of je nou een beginner bent of een pro: mijn doel is altijd om het beste uit elke deelnemer te halen. Ik wil dat elke deelnemer met een smile van oor tot oor, vol kennis & inspiratie weer naar huis gaat rijden.
Wees welkom!