Opleiding tot newborn/ baby/ zwangerschapsfotograaf

Sta jij op het punt om je passie te gaan leven? Wil jij graag je leven omgooien en een eigen onderneming starten tot newborn en baby /zwangerschaps fotograaf? Dan is dit jouw kans.

Tijdens deze intensieve opleiding tot fotograaf leer ik je alles wat je nodig hebt om je eigen fotografie onderneming vanaf de grond helemaal op te bouwen. Ik had alleen een lege agenda, mijn fotografie droom en mijn camera en ik heb vanaf de bodem mijn bedrijf binnen 1 jaar opgebouwd. Hoe ik dit voor elkaar gekregen heb, deel ik in dit traject met jou.

Ik geef jou alle belangrijke informatie die nodig is. Ik leer je fotograferen en poseren. Ik leer je je natuurlijk licht begrijpen, alles over scherptediepte, je camera beheersen, shoots stylen en alle andere sociale en persoonlijke eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze harde en volle fotografie wereld. Tijdens deze intensieve opleiding deel ik met jou zeer waardevolle kennis die je leven zullen veranderen.

Ik ga je alles leren over newborn, baby, zwangerschapsfotografie met natuurlijk licht.

Je krijgt les in een klein groepje studenten van 3 tot 6 studenten waardoor er maximale aandacht is voor iedereen. Ik geef je uiteraard een VIP behandeling bij From Ollie with Love met 250 shoptegoed en levenslang 20 % korting. Ik leer je photoshoppen, deel alle newborn fotografie trucjes en ik vertel precies welke camera, lenzen en andere spullen je het beste kan kopen. Geen onnodige uitgaven meer voor jou.
Daarnaast vertel ik je alles over producten, albums en andere producten en hoe je je klanten kan vinden. Ik help jou met het vormgeven van je bedrijf, je branding.

Ik coach je met het vinden van je eigen identiteit als fotograaf. Mijn doel is om aan het einde van dit traject jou te zien slagen als fotograaf. Dit traject wordt afgesloten met een Assessment, je krijgt hier een certificaat van. Na deze intensieve opleiding krijg je nog een speciaal nazorgtraject en kan je altijd nog terugvallen op mijn ondersteuning.

Inhoud - Opleiding tot Newborn/baby & zwangerschapsfotograaf :

Welke spullen je moet kopen ? (TIP: Wacht aub met spullen kopen totdat we elkaar hebben gesproken zodat je geen dure onodige miskopen gaat doen)
Fotografie kennis
Sluitertijd, diafragma en ISO: Technische kant van je camera
Natuurlijk licht
Poseren
Photoshop
Zwangerschapsfotografie met modellen
Alles over Newborn fotografie met modellen
Baby fotografie met modellen
Portfolio review
Bedrijfsvoering, KVK, wat is nodig?
Ondernemersplan/ tips pandje zoeken
Tips voor het laten maken van je website/logo/branding
Prijsbepaling/ marketing/social media
Assessment
Speciaal nazorg traject
Luxe opleidingsboek

Deze opleiding duurt ongeveer 12 maanden en je hebt ongeveer 1 keer in de maand les. De lessen zijn een combinatie van online lessen in de geheime virtuele chatroom & praktijklessen met modellen in de studio in Krimpen aan den IJssel.

De lessen van zijn van 10:00-15:30 uur

- 10 lessen (aantal online, aantal in de studio) in de groep
- 1 individuele dag met jou mee naar je eigen newborn shoot
- Toegang tot Ollieschool Online vol waardevolle video's (Ben je al lid? Dan krijg je je kosten van de je start lidmaatschap terug, zodra je aan deze opleiding gaat beginnen)
- 1 dag Assessment

Studiebelasting: Ga uit van 10-15 uur studiebelasting per week, zorg dat je genoeg tijd hebt om te oefenen tussen de lessen door.

Geheimhouding: Alle informatie die ik met je deel is strikt vertrouwelijk. Deze informatie mag niet worden gedeeld, gekopieerd of worden gebruikt voor eigen workshops.

Let op: Enige voorkennis van fotografie is aanbevolen. In de eerste les ga ik wel uitgebreid in op specifieke fotografie kennis. Het is echt van groot belang dat je tussen de lessen door voldoende tijd hebt om eigen portfolio shoots te gaan doen.

Wat krijg je:
- Begeleidings Traject van 12 maanden
- Shoptegoed van From Ollie with Love t.w.v. 250 euro incl BTW
- Studiehandleiding
- Opleidingsboek
- Handboek Newborn Fotografie van Brenda Olie
- Toegang en lid worden van Ollieschool online
- Toegang tot geheim FB groepje per klas

Dit traject is beschikbaar voor 3750,- incl BTW. Het is toegestaan om in 12 maandelijkse termijnen te betalen van 312.50. (na overleg)

LET OP: Boek op tijd je plekje, er zijn maar enkele exclusieve opleidingsplekken per jaar.
Lesdagen zijn op vrijdag.

Opleiding 2020/2021: Er zijn 2 groepen gestart in april 2020. Het is helaas HELEMAAL UITVERKOCHT. Sorry!

Geef je nu op voor de nieuwe startdatum in 2021, schrijf je in via de site

Nieuwe groep 2021: Binnen 1 week ook VOL! Schrijf je eventueel in voor de wachtlijst

Opleiding 2021:

1- 5 februari