Individuele workshop newborn fotografie

Deze individuele workshop wordt helemaal op jouw wens en niveau afgestemd. Alle punten komen aan bod. Van poseren tot omgang met ouders, tot wrappen, bedrijfsvoering een photoshop bewerking. Samen kijken we naar jouw onderneming en geef ik je persoonlijke gerichte adviezen hoe je nog beter kan worden. Ik geef je hele praktische handige tips mee om je workflow te versnellen. Daarnaast is het vooral ook een praktijk workshop waarbij we bezoek krijgen van 2 nebworn modellen. Je kan meekijken en mee fotograferen terwijl ik je laat zien hoe ik van A tot Z een newborn shoot zou uitvoeren. Ik laat je precies zijn hoe ik style, wat mijn instellingen zijn en waar ik ga staan als ik fotografeer. Uiteraard kan je alles mee fotograferen voor eigen gebruik. Hierna gaan we met de bestanden aan de slag in photoshop en zie je hoe ik deze bestanden bewerk. Ik laat je de verschillende producten zien waarmee ik werk en geef je handige tips mee voor leveranciers. Na deze dag zal je vol inspiratie zijn !

Voor wie is deze workshop geschikt? Voor elke fotograaf die zijn newbornfotografie fotografie naar een hoger level wil gaan tillen. Belangrijk is dat je wel een basiskennis hebt van fotografie. Twijfel je of je het aankan? Volg anders eerst de basis fotografie module. Voorkennis van fotografie is een vereiste, je moet goed weten wat diafragma, sluitertijd en iso is en hoe deze zich tot elkaar verhouden. Daarnaast is het handig om een goede camera te hebben met een lichtsterke lens. (Bijv de 35 mm 1.4 of de 50 mm 1.4 of de 24-70 mm 2.8)

– Veiligheid
– Specialistische medische kennis die nodig is over een Newborn
– Omgang met ouders
– Basisuitrusting Newborn fotograaf
– Hoe zet ik mijn set op?
– Hoe krijg ik de baby in slaap , tips en truuks
– Styling
– Wraptechnieken
– Verschillende poses, moeilijkheden van de poses
– Wat is een handige workflow?
- Natuurlijk Licht, compositie en camera techniek
– Portfolio bespreking
– Knelpunten in je werk
– Bewerking photoshop
– Bedrijfsvoering: marketing, branding

Duur: 9:30-16:30 uur incl. lunch

EXTRA:
- Inclusief een gratis Newbornset bestaande uit een set van newborn wrap, haarbandje en newborn mutsje naar eigen keuze uit de webshop , zie www.fromolliewithlove.nl
- Inclusief lunch en drankjes
- Inclusief handout newborn fotografie

KOSTEN:
- 895 euro incl BTW in mijn daglicht studio in Krimpen aan den IJssel
- De datum spreken we af in overleg op een doordeweekse dag.
- Eerdere workshopdeelnemers van Brenda Olie/Ollieschool ontvangen 10% korting bij een (vervolg) workshop.

** Deze workshop is ook de volgen als duo, hierbij zijn de kosten dan 695 euro per persoon **