Exclusieve 1-1 opleiding

Dit 1-1 opleidingstraject is exclusief ontwikkeld voor alle vrouwen die op een kruispunt staan in hun hun leven en de boel drastisch willen omgooien.

Vaak is er net iets gebeurd wat jou wakker geschud heeft uit de slaapstand in het leven. Dit kan zijn dat je kinderen nu eindelijk allemaal naar school zijn en dat er nu eindelijk tijd komt voor jouw groei. Het kan een life changing event zijn zoals een burn out, het overlijden van een dierbare, een scheiding of het overwinnen van een ernstige ziekte. Het is iets waardoor jij in 1 klap met de realiteit van het leven bent geconfronteerd. Je voelt nu diep van binnen dat het tijd is voor JOU! Tijd om nu echt jouw droomleven te gaan leven! Niet meer uitstellen, maar doen!

Hoe zou het zijn om elke dag je passie kunnen leven?

Dat je elke dag bezig mag zijn met je eigen kracht, creativiteit en dat alles wat je opbouwt helemaal van jou is?
Dat al jouw levenservaring, mooie eigenschappen en talenten van je gehele leven nu samen komen in jouw fotografie nieuwe leven?

Ik zoek voor dit exclusieve 1-1 traject vrouwen die heel goed weten wat ze willen. Ze zijn daadkrachtig, ambitieus en hebben doorzettingsvermogen. Ze hebben een enorme passie voor (newborn) fotografie en voelen dit helemaal hun ding gaat zijn. Dat zij hier al hun talenten in kwijt kunnen die ze hebben opgebouwd in dit leven. Ze voelen dat alle puzzelstukjes nu eindelijk in elkaar vallen. Vrouwen die genoeg te investeren hebben zodat we direct die belangrijke grote stappen kunnen zetten met het professioneel realiseren van jouw droom: Jouw eigen succesvolle studio en fotografie onderneming! :)

In dit 1-1 traject deel ik niet alleen alle informatie die nodig is om newborn, baby & zwangerschapsfotograaf te worden, maar coach ik jou ook echt 1-1 zodat jij de beste versie van jezelf gaat worden. Ik daag je uit op persoonlijk vlak, ik duik de diepte in om alle eventuele onzekerheden en blokkades te overwinnen en help jou je eigen droom te gaan leven.

In dit traject krijg jij al mijn talenten, van coach, docent en persoonlijke begeleider. Daarnaast deel ik met jou mijn talenten als newborn fotograaf met alle specialistische newbornfotografie en technische zaken. Al mijn kennis en ervaring als ondernemer hoe ik mijn onderneming zo succesvol kan draaien en ik altijd genoeg klanten en aanvragen heb zonder dagelijks uren aanwezig te hoeven zijn op social media kanalen :)

Ik coach jou zodat jij jouw talenten kan gaan ontplooien en echt jouw pad mag gaan bewandelen.

Dit is geen" zweef" pad, maar een heel duidelijk doel voor ogen houden waar je naar toe wilt en hoe jij dat gaat bereiken.
We pakken door!
We stellen samen een duidelijk plan op bij de start van jouw 1-1 traject en jij werkt dit plan strategisch binnen 6 maanden uit.
Het resultaat van dit exclusieve 1-1 opleidingstraject is dat over 6 maanden jij alles weet over newborn, baby & zwangerschapsfotografie, jouw onderneming staat, je website live is met een prachtig portfolio en je eerste klanten over de vloer gaan komen in jouw nieuwe studio.

Dit traject duurt 6 maanden en is een combinatie van meerdere leervormen:

  • Toegang tot het online 1-1 coaching traject met meerdere modules (Modules met audio, video's & werkboek: basis fotografie, newbornfotografie, baby, zwangerschapsfotografie, ondernemen & bewerken in photoshop & mindset)
  • 4 x 1-1 online coaching van 1,5 uur
  • 2 exclusieve persoonlijke 1-1 fysieke coachings dagen van 10:15 - 14:00 in mijn studio in Krimpen aan den IJssel voor model & praktijk oefeningen
  • Combinatie met 1-1- coaching & privé feedback krijgen op je eigen shoots
  • In deze 6 maanden ben ik exclusief bereikbaar via whatssap voor al je vragen tussendoor
  • Bij aanvang van je online opleiding krijg je mijn handboek newbornfotografie thuisgestuurd
  • Na 6 maanden assessment en na positief resultaat je certificaat.

Voor dit exclusieve traject zijn er zoals je begrijpt maar enkele exclusieve plekken per jaar!
De prijs van dit intensieve traject is 7500 euro incl btw. (Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen)

Wil jij op de wachtlijst voor dit traject of weten wanneer er weer een plek vrij komt om te beginnen?

Stuur mij dan een berichtje op [email protected] voor meer informatie over dit prachtige 1-1 traject.