All in 1 workshop

Op zoek naar een workshop die alles heeft?

In deze 2 daagse praktijk workshop leer je alles wat je moet weten als fotograaf over het succesvol neerzetten van je Fotografie onderneming gericht op zwanger-, newborn en babyfotografie met natuurlijk licht in de studio. Je ziet mij fotograferen met zowel een newborn, zwanger en baby modellen. Uiteraard kunnen jullie alle shoots mee fotograferen. Daarnaast gaan we het het ook uitvoerig hebben over contact met ouders, marketing, branding, bedrijfsvoering & photoshop bewerking. Het is van belang dat je uiteraard fotografie kennis hebt en je camera goed beheerst.

Wat komt er allemaal aan bod?

We beginnen met newborn fotografie. Hoe zet je de beste set op? Hoe kan je zo goed mogelijk wisselen van setting zonder de newborn wakker te maken? Wat zijn handige poses en hoe kan je het beste omgaan met ouders? Ik ga het uitvoerig hebben over natuurlijk licht en hoe je het beste een set kan opbouwen. Er komt 1 newborn model langs, 1 zwanger koppel en meerdere baby modellen deze 2 dagen. Ik geef je veel informatie en inspiratie om je eigen werk te verbeteren. Alles om jouw shoots zo makkelijk mogelijk en veilig te volbrengen. Hoe krijg je tevreden klanten en zorg je ervoor dat de newborn klanten bij je terug komen? Hoe ga je om met een oudere baby en hoe kan je het beste deze setting opbouwen. We gaan het hebben over de verschillende poses afhankelijk van leeftijd en ontwikkeling. Hierbij is weer van groot belang dat je ouders goed informeert. Hoe doe je dat? Hoe informeer en bereik je deze doelgroep? Waar komen onze moeders en hoe krijg je ze binnen voor een zwangerschapsshoot? De zwangerschapsshoot wordt voor gedaan, de verschillende poses tijdens deze shoot en mooie styling komen uitvoerig aan bod. Hiernaast ook nog een cake smash, styling en opzet van de set en uiteindelijk gaan we ook foto's bewerken zodat je gelijk ziet waar je het beste op kan letten in photoshop, handige tips en truukjes. Tel hierbij nog een hele berg aan marketingstips, social media en verkoop- product tips en adviezen. Na deze 2 dagen heb jij alle handvatten om je eigen onderneming nog meer te laten groeien.

Deze workshop vindt plaats in mijn daglichtstudio in Krimpen aan den IJssel

Dag 1:
Newborn fotografie shoot
Baby shoot
Bedrijfsvoering, branding, marketing

Dag 2:
Cake Smash fotoshoot
Baby shoot
Zwangerschaps shoot
Bewerking photoshop
Producten, verkoop en prijsbepaling.

Extra's:
Lunch
Inclusief From Ollie with Love giftset
Luxe handout
Besloten FB groep voor deelnemers voor nazorg
Persoonlijke extra 20 % korting bij www.fromolliewithlove.nl voor altijd

Locatie:
Mijn daglicht studio in Krimpen aan de IJssel
Maximaal 6 personen

Data:
Helaas momenteel niet boekbaar ivm corona maatregelen.

Tijd:
van 9:30-17:00

Prijs:
850 euro incl BTW
Eerdere workshopdeelnemers van Brenda Olie krijgen 10 % korting.
Betaling kan in 2 keer, 400 euro bij het boeken en de rest bedrag moet 2 weken voor aanvang workshop zijn overgemaakt. Voor de aanvang van de workshop moet het gehele bedrag zijn betaald.

INSCHRIJVEN

Reviews all in one:

"Super leuke en vooral hele leerzame workshop all 1 one gedaan bij
Brenda Olie. Heel veel geleerd, gezien en gedaan. Een goeie
combinatie van theorie en praktijk. Brenda neemt alle tijd voor je,
wil heel veel vertellen en je met een goed gevoel naar huis laten
gaan. Dat is bij mij zeker gelukt. Brenda nogmaals bedankt!!! Yvonne M."

"Review all-in-1 workshop: Een zeer complete 2-daagse workshop van Brenda. Behalve de uitgebreide theorie hebben we super fotosessies mee mogen maken. Van zwangerschap, newborn tot baby's en cakesmash. Dit was erg leerzaam en gaf een heel goed beeld en de juiste handvaten om zelf goed verder te komen. Super bedankt! " Tessa V.L "

"Afgelopen weekend heb ik de workshop All in one gevolgd. Het is een heel inspirerende workshop. Newborn, baby, cakesmash en zwangerschapsshoot. Veel geleerd, Brenda legt het allemaal goed uit en de praktijk met de modellen was een goede leerschool.
Brenda dank je wel voor deze fijne workshop in een heel prettige sfeer, goede verzorging en voor de adviezen.
Brenda ik sluit niet uit, dat ik nog eens langskom :-)
Petra van der Weiden "

"Lieve Brenda, Bedankt voor deze 2 geweldige en leerzame dagen. De All-in-one cursus heeft me op een heleboel nieuwe ideeen gebracht, en geleerd om ook anders naar dingen te kijken. Ook buiten de fotografie om was alles tot in de puntjes verzorgd, en kwamen we niets te kort. Een heerlijke, uitgebreide lunch en tussendoortjes. Uitstekend. Bedankt! " Mirjam Koning-Baijens