Workshops

Je hebt individuele workshops en groepsworkshops.
Bij de individuele workshops wordt deze geheel op jouw niveau en wens afgestemd. De individuele workshops worden in 2 termijnen betaald. Bij alle individuele workshops krijg je een mooie gift set van "From Ollie with love" en een werkboek. Alle individuele workshops zijn ook als DUO te boeken, dan betaal je 695 euro per persoon ipv 895 euro per persoon.

De (groep) workshops zijn er in 1 dag of 2 dagen. De 1 daagse workshops vinden plaats in een groepje van minimaal 3 en maximaal 8 personen. Jullie krijgen deze dag een lunch, lekkere snacks en koffie, thee en water een leuke giftset set van From Ollie with love. Kijk voor meer informatie op het menu hiernaast.

Meer informatie

2 daagse workshop

De 2 daagse workshops vinden plaats allemaal plaats in het weekend en met een klein clubje van 2-6 personen. In deze 2 dagen krijg je een heerlijke lunch, lekkere snacks en luxe drankjes. Een prachtige handout met informatie over je workshop en een luxe gifset om de dag compleet te maken! De 2 daagse workshops zijn intensief en vol praktijk tips en shoots.

Meer informatie

Opleiding

De opleiding tot newborn, baby en zwangerschapsfotograaf is zeer geliefd.
Tijdens deze 1 jaars opleiding leer je alles over dit prachtige vak.

Meer informatie