Individueel

De gekozen workshop wordt geheel op jouw nivau en wens afgestemd. De individuele workshops vinden plaats van maandag tot en met vrijdag in overleg met Brenda Olie. Bij alle individuele workshops krijg je een lunch en koffie, thee en water. De individuele workshops worden in 2 termijnen betaald. Bij alle individuele workshops krijg je een luxe werkboek of handboek. Alle individuele workshops zijn ook als DUO te boeken, dan betaal je 695 euro per persoon.

Meer informatie

Workshops

De workshops zijn gemaakt om een verdieping te maken op 1 speciefiek onderwerp. Ze vinden plaats in Krimpen aan den IJssel in een groepje van minimaal 3 en maximaal 6 personen. De workshops worden in 1 keer betaald en vinden zowel doordeweeks als in het weekend plaats. Jullie krijgen deze dag een lunch, lekkere snacks en koffie, thee en water. De workshops hebben meestal een (digitale) handout.

Meer informatie

2 daagse workshop

De 2 daagse workshops vinden plaats allemaal plaats in het weekend en met een klein clubje van 2-6 personen. In deze 2 dagen krijg je een heerlijke lunch, lekkere snacks en luxe drankjes. Een prachtige handout met informatie over je workshop en een luxe gifset om de dag compleet te maken! De 2 daagse workshops zijn intensief en vol praktijk tips en shoots.

Meer informatie

Opleiding

Je kan kiezen uit 2 soorten opleidingen:
Specialistisch & in een groepje: Newborn fotografie opleiding: in een klein clubje (2-6 personen) heel intensief de diepte in over newborn fotografie. Individueel & allround: Individuele opleiding tot newborn, baby, zwangerschap & kinderfotograaf.

Meer informatie